HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Üveges, halkítás, szülinap, Tatabánya és egy jó alvás I.

2009.06.16. 09:55 :: Sidaries

Megkért egy ismerősöm, hogy menjek el egy haverjának a születésnapjára a Deloreannel, mert nagyon szereti az autót és milyen jó meglepetés lenne neki. Ráadásul volt még anyagi kompenzáció is, úgyhogy már ültem is a gépbe és csapattam fel Budára nagy lendülettel.

Pontosabban csapattam volna, de ha már egyszer beültem a gépbe, akkor csináljunk már némi igazán hasznos dolgot is. Mostanában nagy projectem az autó halkítása, mert 100 fölött elég hangos. Utánaolvastam elég sokat és három dolog az esélyes, azt írják.

1. A sebváltónál kell lennie egy bazi vastag gumibetétnek, mert különben sok zaj jön fel alulról.

2. A hátsó üveg ragasztója a 28 év alatt hajlamos kicsit engedni és ha nincs tökéletesen a helyén, akkor onnan is jöhet a motorzaj.

3. Az ajtók csukódásának tökéletesnek kell lennie.

Kicsit körbenéztem és az 1. pont az oké, megvan a gumibetét. A 3. tudom, hogy problémás, marad a 2. pont kivizsgálása. Ezért elmentem Győrben egy ismerős üvegeshez, hogy kicsit figyelje meg hogy minden oké-e az üveggel. Igen. Minden frankó. Szóval marad az ajtó, hamarosan valami szerelőnapot kell tartani. Ez a kép az üveges előtt készült:

Ha meg már egyszer Győrben voltam akkor elmentem egy haverhoz, akinek szintén van Deloreanje és beszéltünk a biztosításomról, mert az Allianznál elrontottak valamit. Sokra nem jutottunk, de legalább dumáltunk egyet. Az Árkád mellett találkoztunk, le is dokumentáltam az autót.

Innen mentem vissza munkába, majd utána nyomás az autópályára és Budára. A budaörsi Tesco parkolójában találkoztunk és onnan mentünk a célhoz. Persze mindenhol, ahol megálltam jó kis csődület lett, sok jó fej emberrel találkoztam. Innen folytatom jövő héten, mert a képek addigra érnek ide a szülinapról. :)

2 komment

Címkék: vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr211188264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RCH 2009.06.17. 19:30:28

Szia!

Ha egyszer egy hetvegen megint Pest kornyeken jarnal, azt jelezhetned, mert szivesen megcsodalnank / lefotoznank az autodat.

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2009.06.24. 12:29:55

@RCH: Írjál inkább levelet és akkor majd megbeszéljük a frankót.
süti beállítások módosítása