HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Infó és némi kirándulás

2009.07.01. 12:06 :: Sidaries

Mivel hétfőn nem voltam, ezért egy kis információs résszel kezdem.

Június 20.-án néhány alapítotaggal együtt tartottunk egy évfordulós mókát. Sajnos Dubniczkia nem tudott jönni, ezért Zsolt és Én voltunk jelen valamint McFly a sok segítségért és barátnőm, mert őt nem lehet ilyenkor otthon hagyni. :) Az eseményről Zsolt írt egy beszámolót, ami a delorean.hu Események menüpontja alatt olvasható is pár képpel egyetemben.

Most pedig a kirándulásos rész. Június 12.-én tartottunk egy ITs bulit Komáromban ahova meghívtuk a régebbi kollégákat. Igaz, nélkülük nehéz lett volna jó bulit csinálni, mert a valaha volt 20 fős IT mindössze 4 főre apadt részben a válságnak köszönhetően. Természetesen egy ilyen eseményre Deloreannel kellett menni. 

Itt a régi kollégák mellett egy régi ismerősömmel is találkoztam egy rövid időre, mert új autót vett és le kellett tesztelni. Egy vadiúj Seat Ibizáról van szó, be is álltunk egymás mellé, mert úgy szép a két autó:

Dumáltunk egy kicsit, mentünk egy kört, majd átközlekedtünk a következő vendéglátóipari egységbe. Folytatódott a duhajkodás, bár csak mérsékelten, mert többen voltunk sofőrök. Igazából ezt nem írnám le bővebben, mert nem érdekes, csak annyit, hogy esett az eső, ismét találkoztam pár emberrel, akik nagyon örültek neki, hogy Deloreant láthatnak és vittem őket is egy körre és kábé ennyi.

Jó móka volt, folytatása valamikor majd következik.

Szólj hozzá!

Címkék: évforduló egyéb autó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr61219798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása