HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

A cél

2010.01.25. 10:18 :: Sidaries

Ma reggel elolvastam a blog első bejegyzését. :)

Helló Mindenki,

Ezennel a blogomat nagy lendülettel megnyitom. Valószínűleg nem lesz rajta túl sok mozgás, de ha valami fontos dolog történik az autóval, arról biztosan írok. Majd kialakul...

Először még Februárig visszamenőleg töltöm fel az oldalt, aztán szépen haladok a jelen felé. Remélhetőleg egy hét alatt visszaérek ide a jövőbe. Martynak sikerült. :)

Addig amíg nem írok semmit, addig tessék olvasgatni a delorean.hu-t.

 

2008 Szeptember elsején írtam és még fogalmam sem volt mi fog kisülni ebből az egészből. Ez volt az első blogom és egy erősen kezdődő klub voltunk. Most majdnem másfél év és 225 bejegyzés után már egész jól kialakult a rendszer és a társaság. A célt viszont még hivatalosan nem írtam le, pedig eléggé monumentális. :)

Szeretném, ha a blogra sikerülne véges időn belül lefordítanom az összes angol nyelvű Deloreannel kapcsolatos információt. Eléggé nagy feladat, de ami azt illeti, jól haladok. Szerintem pár év és már készen is vagyok, főleg ha meg tudom tartani ezt a frissítési rendemet. Persze a segítség mindig jól jön, így kommentekben továbbra is várom a kiegészítéseket és szívesen kirakom mások írásait is, sőt szeretném, ha minél több szerző lenne. Kicsit több színt vinne a blog stílusába.

Úgy tűnik a statisztikákból, hogy ha lassan is, de folyamatosan beesnek új olvasók is, az ő kedvükért leírom a frissítési rendemet, hogy mikor éri meg mindenképpen meglátogatni a blogot.

 

Hétfő: Ilyenkor általános információkat közlök. Ilyenek pl. a klubtalálkozók, a megjelenések vagy akár a mostani bejegyzés is.

Szerda: Ezeken a napokon igyekszem a saját autóm történéseiről írni. Így télen szigorúan konzervek amik még nyárról maradtak. Márciustól majd friss információk is.

Péntek: A cél szempontjából a legfontosabb napok. Ilyenkor vannak a fordításaim és a Deloreannel, mint autóval kapcsolatos írások. Talán a leginkább munkaigényes dolgok, remélem sikerül velük szórakoztatni.

Mára ennyi, nem szoktam hétfőre ilyen sokat írni.

 

3 komment

Címkék: egyéb írás

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr301699965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Suttora 2010.01.25. 14:44:01

Az ám, régen voltak ilyen látogatottsági grafikonok is, kicsit hiányolom. Már régóta nem láttunk ilyet.

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2010.01.25. 17:44:27

@Suttora: Kábé most lett volna az ideje, de azért nem raktam most be ilyeneket, mert pont a Karácsony miatt kevés volt a frissítés és ennek megfelelően a látogatás is. Majd egy kicsit később megint lesz.
süti beállítások módosítása