HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Cristina Ferrare

2010.05.28. 10:32 :: Sidaries

John Delorean harmadik felesége Christina Ferrare volt. Az első kettőről és a negyedikről majd talán lesz még szó, de Christina mindenképpen megérdemel egy külön bejegyzést, mert a DMC-12 project idején ő volt John felesége.

1950 Február 8.-án született Ohioban, majd családjával együtt 14 évesen Los Angelesbe költözött. Itt fedezte fel egy modellügynökség és pár év alatt világhírű modell és színész lett. Az első fontosabb munkahelye a Max Factor nevű kozmetikai cég volt. 20 évesen leszerződött a Eileen Ford nevű híres new yorki ügynökséghez, de 26 éves koráig a Max Factor arca maradt. Karrierje során minden fontosabb magazin címoldalán szerepelt, több saját műsora volt a TV-ben és még pár könyvet is írt. A 20th Century fimstúdió által pedig több filmben is szerepelt, de ezen a téren nagy sikereket nem ért el.

1973 május 8-án ment feleségül a 25 évvel idősebb John Deloreanhez akivel örökbe fogadták Zacharyt, majd később saját gyerekük is született, Kathryn (A két név nem véletlen. John Delorean szülei voltak Zachary és Kathryn). Miközben Christina karrierje ívelt felfelé, a Delorean Motor Company tönkrement és Johnt bíróság elé állították. Deloreant 1984-ben felmentették, de Christina 1985 áprilisában mégis elvált.

Ebben több tényező is fontos szerepet játszott. Az egyik, hogy 1981-től kezdve Johnnak megsokszorozódott a munkája és a gondjai. Egész nap dolgozott, amikor otthon volt, akkor is feszült volt a légkör. A helyzet a cég végnapjai felé csak tovább rosszabbodott. John olyan ritkán járt haza, hogy Christina arra kezdett gyanakodni, hogy megcsalja. Volt, hogy négy napos útra ment, de csak tíz nap múlva ért haza és mindig más kifogásokat talált ki. Aztán amikor 1982 Októberben kábítószer kereskedelemért letartóztatták Johnt, kiderült Christina számára is, hogy miért voltak a késések.

Ez még egy esélyt adott a kapcsolatuknak, mert volt közös cél és harc, de a folyamatos feszültség végül felőrölte a házasságukat. Az már csak hab volt a tortán, hogy John ezután már veszélyt jelentett modellkarrierjére is. Christina elmondása szerint kapcsolatuk felszínessé és beteljesítetlenné (bármit is jelent ez a szó) vált, de más vélemények szerint az addig élt tündérmesének az elmúlása miatt hozta meg a döntést.

Szólj hozzá!

Címkék: nők dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr702037496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása