HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Karambol III.

2011.03.28. 09:28 :: Sidaries

Ha már borítom a rendet, akkor borítom rendesen. Főleg, mert ez a Karambolos téma elég magas prioritású. Szóval múlt pénteken munka után beugrottam a szervizbe és körbenéztem, hogy akkor mi is van a javításokkal.

Először is úgy tűnik, hogy a szerencsésebb eset jött be, a vezérműtengely (főtengely vagy nem is tudom, szerintem tudjátok mire gondolok) úgy tűnik nem sérült, csak a rajta levő tárcsát nyomta meg a kipufogó által megnyomott hővédő lemez. Remélem tényleg így lesz.

A kipufogót leszedték, az kicsit elgörbült és több helyen is ki van repedve. Az biztosan kap egy komplett nagygenerált, úgyis érett már. 

Aminek viszont kimondottan örülök az az, hogy habár minden működött az autón, volt valami fémes hang ami nekem nem tetszett. Úgy tűnik, hogy talán azt is sikerült megtalálni a generátor személyében. Amikor csak én tekerem is elég erős hangja van és ráadásul pont olyan, mint amit eddig hallottam. Holnap elviszem felújíttatni azt is. Ez kicsit off dolog, mert nem a karambolban sérült meg, de ha már szétszedjük az autót, akkor ezt is megcsináljuk.

Más egyelőre nincs, lehet, hogy most már kicsit belassulnak a dolgok. A diagnosztika megvolt, jöhet a munka.

Szólj hozzá!

Címkék: karambol

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr342777779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása