HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Deloreanvételi elmélkedések II.

2011.04.06. 14:25 :: Sidaries

Miután az autóval nincs semmi azon kívül, hogy megjött a csomag és hamarosan viszem a szerelőhöz, ezért inkább előveszek egy másik témát.

Tavaly előtt már írtam egy bejegyzést ezen a címen, de mivel nem tudom leküzdeni a sorozatok iránti vágyamat, ezért még ehhez is írok folytatást. Akkor azt írtam, hogy most kell Deloreant venni, mert lementek az árak. Habár reménykedtem benne, de nem nagyon sikerült meggyőznöm senkit, hogy tegye pénzzé minden ingóságát, adósítsa el magát évtizedekre, adja el az asszonyt / férjet / gyereket / rokonságot / kutyát (kívánt rész aláhúzandó) rabszolgának és szerezzen be egy autót, de majd most sikerülni fog, mert úgy tűnik, hogy a magyarok már csak így fordítva működnek, ugyanis a Deloreanek ára elindult felfelé.

Nézegetem az eBayt folyamatosan és az előző cikkben indított témát is néha és tényleg látszik, hogy megfordult a tendencia. Amerikában már elmúlt a válság (vagy már hozzászoktak) és az autók árai is térnek vissza a normális határértékek közé.

A delorean.eu-n 19600 euró a legolcsóbb, pedig még tavaly is láttam 17000 euróért autót, Ed szerint elég jó állapotú volt, azt mondta, bármikor jöhetnék vele hazáig. A delorean.com-ot nem nézem, az ő autóik, habár mindig szépek, mindig elég drágák is voltak. Viszont az eBay - mindenki szíve csücske - már jobb téma. Jelenleg az eBayen kilenc eladó autó van, ebből egy Vissza a Jövőbére átalakított (annak a valóságtól elrugaszkodott áráról most ne beszéljünk). A normál autók még nem iszonyatosan drágák, de a 15000$ alattiak esetén azért vannak bajok rendesen. A normál ár sokkal inkább 15000$ és 20000$ közé állt be.

Persze azért ez a növekedés még csak párezer dollárokban mérhető, úgyhogy nem kell pánikba esni, de a tendencia már látszik. Ez nekem mondjuk jó hír. :)

Akit érdekelnek a grafikonok, az itt nézegethet egyet.

Szólj hozzá!

Címkék: pénz behozatal

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr102804587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása