HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Fejlesztések - Egyéb 2

2011.12.16. 10:00 :: Sidaries

Egyelőre az utolsó rész jön a fejlesztésekből, de ahogy eddig is, lehet, hogy később, új alkatrészek feltűnésénél újranyitom a sorozatot. A mostaniban pedig csak egy kupac olyan dolog jön, ami az autó megbízhatóságát, műszaki tartalmát nem nagyon javítja, mindössze optikai tuning. Létezésük teljes egészében érthető, mert a gyári állapotú Deloreanek egy átlagos ember szemével nagyon nehezen megkülönböztethetőek, így az egyedesítés igénye jogosan felmerül. (legalábbis abban az esetben, ha a tulajdonos olyan helyen lakik, ahol annyi Delorean van, hogy meg kell különböztetni őket egymástól. :) ) A teljesség igénye nélkül most felsorolok néhányat.

Talán a legjobb cucc az új kormány az amazonról. Több infó természetesen a dmctalkon

 kormany.jpg

Aztán akkor ide is belinkelem skynet posztjában már említett acélbetűket az autó hátuljára. Nem drága és abszolút általánosnak mondható és nem is hivalkodó. Talán még nekem is lesz egyszer.

stainlessbumperletters.jpg

Aztán Írországban láttam több autón is egy másik díszítést. Az autó VINszámát írják rá az autó bal hátuljára. Itt megvehető sok más egyébbel együtt.

5462.jpg

Nem szabad elfelejteni, hogy egykori viszonteladói opció volt a széles díszcsík az autó oldalán. Egy ideig hiány volt belőle, de újra gyártják.

sidestripestainlessletters.JPG

Végül pedig a ledes műszerfal világítás, amit már említettem korábban is, de ide is ideillik.

ledinstrumentcluster.jpg

Jövő héten pedig próbálok valami kicsit informatívabb, történelmes bejegyzést összeszedni. Aztán majd meglátom mire jut időm. Ha olyan lesz a jövő hét is, mint ez, akkor bajban leszek. Három napig tonerport ettem reggelire. :)

 

2 komment

Címkék: fejlesztések

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr163465936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hdnctrl 2011.12.16. 10:08:59

a betűket lehet, hogy egyszer én is megveszem, de a többi nekem no-go.

Zeus_SH 2011.12.16. 15:51:56

Ha jól nézem, ez a VIN-es dolog egy "lyukas" matrica, amin átlátszik az autó anyaga. Megrajzolod profin (felbontás szerinti, valós méretben), felkeresel vele egy matricás dekorcéget, s bagóért kivágják laminált matricából. Én legalábbis nevetségesen olcsón vágattam egyedi sziluettmatricákat ezzel a módszerrel.
süti beállítások módosítása