HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

OT vizsga - Célegyenes + P leadás

2012.03.07. 10:00 :: Sidaries

Említettem, hogy múlt héten a szép idő miatt elkezdtem a szezont. Igazából volt egy másik erősebb motiváció is, mert 2011 március 5.-én szereztem az előző rendszámomat, tehát az pont a beindítás utáni hétvégén járt le, ami pedig most volt. Emiatt beszéltem meg a Vurdonnal, hogy elhozom nekik most hétvégén az autót, hogy felkészítsék OT vizsgára és véglegesen forgalomba helyezzék.

Egyik győri haveromat vittem magammal, hogy visszahozza a Passatot és ne kelljen emiatt extra kört futnom. Hazaértünk, kiálltam a Deloreannel, megírtam az útvonalnaplót, majd elment előttem egy rendőrautó, miközben folyamatosan nézték a P-t az autó elején. Az utca végén megfordultak, megint elmentek előttem, végül elmentek.

Ehhh. Igaz, hogy a falunkban én szökőévenként látok rendőrt, de mivel szökőév van, ezért úgy tűnik itt volt az ideje. Mivel múlt szeptember óta megint szigorítottak a P-n, ezért még jobban kerülöm a rendőröket, mert jobb a békesség. Így aztán inkább leállítottam az autót és bementünk még enni egy sütit. Aztán pedig autóba be és hátsó úton kisurranás a faluból. Ezután már eseménytelen volt az út, sikeresen leadtam az autót Győr mellett. Leszereltem a rendszámot, majd bementem beszélgetni egy kicsit az autó nyűgjeiről.

gyormellett.jpgSzokás szerint nem nagy dolgok, de odafigyelést igényelnek. A legnagyobb baj, hogy a sofőr oldali ülés úgy tűnik a végét járja. Legalábbis elég sokszor nem tart már rendesen és egyszerűen hátraesik beállításnál. Egyszer még vezetés közben is megcsinálta ezt, azt hiszem nem kell mondanom mennyire szívás. Most majd szépen szétszedik, megjavítják. Aztán valami morog bal elől. Szerintem valami kezdődő csapágynyűg. Végül pedig elmaradt a kárpitozás, ezt is itt fogják befejezni.

Ezeken felül remélhetőleg már csak egy masszív takarítás és a vakrozsda eltakarítása van hátra, aztán pedig az április 5.-ei veszprémi OT vizsga.

Végül pedig kedden leadtam az utolsó P-s rendszámomat is és remélem, hogy többet nem kell vele szórakoznom. Az egész okmányirodás túra kb. 5 perc volt. Az első rendszámom esetén bekérték az útvonalnaplót, amit azóta sem tudtam lemásoltatni pedig jó lett volna. A második rendszámom útvonalnaplóját lemásolták, de nálam maradt, ezzel az utolsóval pedig már nem is törődtek, mindössze meg kell őrizni 5 évig és kész. Szerintem a dokumentáció miatt meghagyom tovább is, sőt lehet, hogy folytatom a vezetését. Aztán majd öregkoromban kiszámolom, hogy hány utam volt a Deloreannel.

Nagyon jó szolgálatot tett ez a lehetőség, de jó lenne már kötöttségek nélkül vezetni a kedvenc járművemet. :)

4 komment

Címkék: vezetés forgalombahelyezés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr914293439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dubniczki 2012.03.07. 10:17:13

Türelem, már csak egy hónap! :)
Április ötödikén ott leszek veled Veszprémben. :)

bopat 2012.03.07. 10:20:26

Kb nekem is akkor lesz a vizsgám, ha minden jól megy...

dubniczki 2012.03.07. 11:26:06

Egy hónap és kész lesz a tiéd is Bopat? Hű, de jó kis találkozók lesznek idén... :)

bopat 2012.03.09. 11:49:50

@dubniczki: Legalábbis ez a terv...
süti beállítások módosítása