HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

John Delorean válása I.

2013.03.22. 10:00 :: Sidaries

Nagyon régóta van már felírva ez a téma és nagyon régóta tologatom. Valahogy nem bírtam rávenni magam, hogy nekiálljak, pedig John Delorean életének ez volt a sajtó által is aktívan közvetített utolsó mozzanata, ami után eltűnt a reflektorfényből. Utána is készült vele pár interjú, de ezek mennyisége már nem volt mérhető a korábbi évekhez. Jöjjön tehát Delorean harmadik válásának a története. A témából adódóan ez eléggé női magazinos téma lesz, de hát nem lehet mindig a gyártásról beszélni. Az előző feleségekről már írtam itt, Christináról pedig itt.

johnandchristina2.jpgAzt mindenek előtt le kell szögezni, hogy John Delorean és Christina Ferrare házassága már '82 elején is válságban volt. Mégpedig azért, mert John eleinte nagyon sokat dolgozott, a cég(ei) miatt, majd azért, hogy elkerülje a csődöt a DMCvel. Ezek miatt pedig nem maradt ideje a családjára. Aztán az idő előre haladtával a helyzet még rosszabb lett és Johnnak egyre hosszabb kimaradásai voltak. Volt olyan, hogy azt mondta, hogy négy napos üzleti útra megy Kaliforniába, de csak tíz nap után jött haza. (A család a keleti parton lakott New Jerseyben) Amikor pedig otthon volt, akkor is egész nap a dolgozószobájában ült és különféle akták, papírok, kimutatások felett görnyedt. Volt hogy csak enni jött ki, de akkor is rossz kedvű volt és amint lehetett, már ment is vissza dolgozni. Ezek miatt Christinának már olyan gondolatai is voltak, hogy Johnnak esetleg szeretője lehet. Erre semmi bizonyítéka nem  volt, csak az érzés, hogy John valamit eltitkol előle. Amikor beszélni próbált ezekről a dolgokról, soha nem kapott választ, emiatt pedig sokat szenvedett és úgy érezte, hogy John kizárja őt az életéből.

Az sem segített, hogy Delorean a cég miatt sokszor elfelejtkezett a közös programokról is. Egyszer Christina egy partit rendezett a család gazdag és befolyásos barátainak, John pedig több óra késéssel ért csak haza és akkor derült ki, hogy az egész kiment a fejéből. Olyan is volt, hogy John annyira hidegen viselkedett Christinával, hogy ő sírva felrohant a hálószobába, az ágyra vetette magát és szó szerint belebetegedett a helyzetbe. Azt hitték szívrohamot kapott, de az orvos kiderítette, hogy "csak" pánikrohama volt.

Kettőjük kapcsolata 1982 őszén érte el a mélypontot. Christina már ki is nézte, hogy melyik bútorokat fogja vinni, amikor elköltözik, amikor jött október 19, ami minden megváltozott. Johnt letartóztatták kábítószer csempészésért és hirtelen minden a helyére került. Kiderült, hogy nincs más nő John közelében és egyértelművé vált, hogy John miért nem beszélt sok mindenről. Ezen kívül pedig lett közös céljuk és egy dolog amiért együtt harcolhattak. Így aztán az az érdekes helyzet állt elő, hogy a per meghosszabbította a házasságukat, pedig az lett volna a logikus, ha emiatt még hamarabb szétmennek.

johnandchristina1.jpgAhogy Christina a barátjainak is mondta - "Tudom, hogy ártatlan. Most nem hagyhatom ott. Hogy nézne az ki? Most van rám a legnagyobb szüksége és én vele együtt fogom ezt végigcsinálni." A tárgyalások 1984 márciusában kezdődtek és öt szenvedésekkel teli hónapig tartottak, ami alatt Christina teljes erővel támogatta férjét. Az összes tárgyaláson ott volt és különféle szimpatikus lépésekkel nagyban segítette a védelmet. "Habár a külvilág felé az erős és szerető feleség képét játszotta, a valóságban nagyon szenvedett és szinte kibírhatatlan érzelmi stresszt élt át." - mondta egy másik barát.

Habár a közös küzdelem közelebb hozta őket, a folyamatos stressz miatt mégis eltávolodtak. Fél évig az egész életüket a per tette ki és mikor kijöttek az aznapi tárgyalásról, akkor egyszerűen nem volt mit mondaniuk egymásnak.

Folytatás, jövő pénteken.

Szólj hozzá!

Címkék: nők john delorean dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr775150813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása