HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Érdekességek John Deloreanről

2014.08.31. 13:00 :: Sidaries

Mivel régen volt már John Deloreanes bejegyzés, ezért összeszedtem pár dolgot. Az információk egy Kathryn Deloreannel folytatott beszélgetésből származnak és ha jól emlékszem akkor Tamir Ardon volt a kérdező. Kicsit szedett-vedett lesz, de ilyen is kell.

- Volt olyan ember, akire édesapád felnézett? Akit igazán csodált?

- Igen. Bunky Knudsen. Még egy kutyánk is volt róla elnevezve, az pedig azt hiszem az elismerés jele. :) Nagyon sokat mesélt arról, hogy milyen nagy ember is volt ő valójában. Apám egy cowboy volt a szívében. Sok embert csodált, akik kreatívok voltak és követték az álmaikat.

- A Delorean olyan autó lett mint amilyennek szerette volna?

- Nem. Befejezetlennek tekintette. Gyorsnak és megbízhatónak kellett volna lennie, de egyik sem volt a cég bukásakor, habár sokan elég tekintélyes távolságokat tettek meg vele. Az autó az álmának a kezdete volt csak, de soha nem ért a végére. Még hosszú út állt volna az autó előtt mire olyan lett volna, mint amilyennek szerette volna.

- Hiányzott Johnnak Christina miután elváltak? És viszont?

- Igen. Apunak egész hátralevő életében hiányzott anyu, aki viszont nagyon utálta őt. Igazából csak most kezdem megérteni az érzéseit, a saját válásom után. Apám egy elég nehéz eset volt, egy kicsit talán szociopata is, habár egyébként egy igazán jó ember volt. Mindig csak egy dologra koncentrált és ez elég nehéz volt a családjának. Soha nem akart nekünk rosszat, de valahogy mégis úgy alakult hogy a hülye dolgai nagy károkat okoztak. Anyu ezt nem szerette és habár utálta ezek miatt, de biztos vagyok benne hogy a szíve mélyén mindig is szerette egy kicsit.

 

Most pedig egy kép egy Alpineról ami Delorean egykori autójaként hirdeti magát:

deloreanownedalpine.jpg

Végül pedig egy videó arról, hogy milyen is volt az első - akkor még Delorean Convention néven futó - Eurofest. 

Szólj hozzá!

Címkék: john delorean

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr366647511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása