HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Delorean aranyból - A kezdetek

2015.03.27. 10:00 :: Sidaries

Tudjátok hogyan indult az egész aranydeloreanes mizéria? Hát így:

golddeloreanofficialpaper.jpg

John Delorean írt egy levelet Benningtonnak az akkor már folyó tárgyalásokról, ahol leírta az egész project tervezetét:

Mint te is tudod, az American Express beleegyezett, hogy az autónk egy aranyborítású verzióját a 3 000 000 darabos példányszámú Karácsonyi katalógusának a címlapjára teszi. Ezeket az autókat megveszik tőlünk 65000 dollárért, ők pedig 85000 dollárért fogják őket továbbértékesíteni.

Ki kell fejlesztenünk egy új belteret ezekhez az autókhoz, mint például egy szuper luxus plüssszőnyeg és ülés, ami bőrbetétekkel van összedolgozva.

A külső részek sem nézhetnek ki igénytelenül; A kerekeknek és az első hátsó ütközőknek is aranyszínűnek kell lennie hogy színükben illeszkedjenek az autó testéhez.

Kényelmi szempontból jó lenne ha egy kis külső (esetleg olasz) céget találnánk, aki kezelné ezt a projectet. Addig pedig átnézhetnénk az ajánlatot és egy (arannyal) bevont lemezt amint csak lehetséges.

Végül pedig aranyautókat csak előre megrendelt és lefoglalózott esetben fogunk készíteni. Azt ígértük, hogy a most karácsonyig megrendelt autókat jövő júniusig szállítjuk le. Az American Express azt mondja, hogy ez egy "100 példányos limitált kiadás" lesz, de szerintem csak 20-30 darabot fognak eladni.

Kérlek küldjed el a project időbeosztását és az általad választott koordinátor nevét.

Szép levél és nagyon egyedi. Az általam olvasottak közül ez az első, amiben John Delorean nem gátlástalan optimista, hanem kicsit reálisabban látja a dolgokat.

Szólj hozzá!

Címkék: történelem evolúció dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr517307272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása