HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Még szülinapozás

2015.04.22. 10:00 :: Sidaries

Mostanában nagyon megy ez a Deloreanes szülinapozás. Eddig is aránylag sok felkérést kaptam, de az elmúlt hónapban legalább heti kettő érkezett. Vagy egy rendezvény vagy egy szülinap vagy csak egy sima autónézés, de valami mindig jött. Szeretem ezeket és általában igyekszek, hogy minél több helyen ott lehessek, de ez már egyre bonyolultabb szervezést igényel. Ennek lett eredménye a múlt hétvége, amikor három szülinapos is volt bár azt hiszen egyikük sem vette észre ezt, és mindegyikük úgy gondolja hogy megérte.

Az első szülinapos szombaton érkezett. Igazából ő csak amolyan kvázi szülinapos volt, mert csak meg akarta nézni az autót, aztán elhívni a kislánya szülinapjára valamikor júniusban. Aránylag rövid ideig beszéltünk, talán ha fél órát lehettek, mert siettek tovább. Őszintén szólva ez így pont jól is jött, mert a szombatom elég sűrű volt. A valódi szülinapot majd meglátjuk, elég messzire kéne menni.

A másnapi két találkozó már sokkal általánosabb volt. Mindegyikre két órát adtam és bő másfél óra lett mindkettő. Nagyon hasonló volt a két indíttatás, mert mindkét alkalommal egy barátnő keresett meg, hogy a fickója nagyon imádja a Deloreant és hogy lehetne-e hogy összehozzunk egy találkozót. Mivel mindegyikük szimpatikus volt, megbeszéltük, összehoztuk. (Igazából egy kis kitérő a való világ felé. Nem igaz hogy a mostani fiatalok idióták. Közöttük is vannak értelmes, normális emberek, úgy ahogy az öregebbek között. Persze mindig több a hülye, de azokkal nem kell találkozni és foglalkozni. Meg úgy őszintén. A mi generációnk nagy része nem volt idióta 20 évesen?) Az összeismerkedéstől kezdve pontosan úgy ment minden, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Boldogság, öröm, jó kérdések, jó beszélgetések. Csak egyszer homályosult el az egyik ünnepelt arca, mikor az indokoltnál kicsit jobban belementem a VIN rejtelmeibe. Aztán visszafogtam magam. :)

Persze mindegyikőjüket elvittem egy körre és mivel az idő és a hangulat is engedte, vezették is a Deloreant. Úgy tűnt mindegyiküknek szereztem egy jó élményt, úgyhogy lehet reménykedni hogy örökre tönkretettem az életüket és ők is beszereznek egy Deloreant. Bocs csajok, innentől már csak másodikok lehettek. :D

deloreantesco.jpgJa és hol volt a találkozó? Naná hogy a Tesco parkolóban.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr597387560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása