HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Petőfi rádió, TV2 - kedd, szerda

2015.12.02. 10:00 :: Sidaries

Ez most egy rövid, kép nélküli bejegyzés lesz, mert ezekről annyira nem lehetett képet készíteni. :)

Írtam már, hogy ahogyan közeledett 21, úgy sűrűsödtek a felkérések is. Ezek közül az egyik volt a Petőfi rádió is, akik pár nappal, talán egy héttel 21. előtt kerestek meg minket, hogy menjünk el hozzájuk egy kis beszélgetésre, Deloreannel. Maga az ötlet jó volt, de valahogy nem érezte egyikőnk sem az okot, hogy miért is kéne nekünk a reggeli csúcsban átbumlizni Pesten azért, hogy aztán a rádióban az emberek meghallgassák, hogy ott van a műsorvezetők mellett egy autó. Szóval ezt a részt gyorsan skippeltük, viszont megmondtuk nekik, hogy egy rádiós interjúban szívesen benne vagyunk, pontosabban, mint az általános nyilatkozó, én benne vagyok.

Ez után volt még egy levél, amiben telefonszámot cseréltünk, majd felhívtak, hogy inkább élőben beszéljük meg a dolgokat. Ez éppen akkor volt, mikor a Totalcarral készítettük a fotókat kint a prérin, szóval a szélzúgásban örültem, hogy értem egyáltalán, amit mondanak. Megbeszéltük, hogy mivel dolgozok, ezért nem a legjobb a reggeli beszélgetés, kivéve, ha nagyon korán is tudnak kelni. Szerencsére tudtak, így megegyeztünk, hogy a 21-e reggel 6:20 még pont jó mindegyikőnknek egy 10 perces interjúra.

Így aztán 6:15 körül felhívtak, vártam még egy kicsit, mire adásba kapcsolnak, majd jött is az első kérdés. Igazából elég kellemesen elbeszélgettünk az előre megegyezett 10 percet, túl sok újdonság nem volt az egészben, a legutolsó kérdést levéve, ami az volt, hogy most hova tartok. Erre már megvolt az előre legyártott válaszom, miszerint éppen megyek megtankolni a traktoromat (ami tulajdonképpen igaz is lett volna. :) ), de az utolsó pillanatban begyávultam és pár másodperces szünet után csak annyit mondtam, hogy munkába megyek. Azért így is jó volt.

Ezen felül volt még egy felkérés kedden, hogy menjünk el a szerda reggeli Mokkába szintén egy kis beszélgetésre, de ezt a fenti okok miatt szintén nem tudtuk elvállalni, hasonlóan a rádiós dologhoz. Megmondtuk nekik, hogy ha érdekli őket az autó, akkor jöjjenek el ők, de ezen még kicsit meg is sértődtek, így aztán ebből nem lett semmi. Másnap azért megnéztem a nélkülünk leadott műsort, ami egyébként egész korrekt volt. Nem hiányoztunk mi oda, arra a nyolc percre.

Szólj hozzá!

Címkék: megjelenések

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr318130450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása