HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

RTL Klub - szerda

2015.12.09. 10:00 :: Sidaries

Ott hagytam abba, hogy a TV2 nem jött el Deloreannézőbe, mi meg nem mentünk el hozzájuk tévénézőbe, szóval kimaradt ez az óriási lehetőség. A válaszlevelükön egy kisebb sértődöttséget is érezni lehetett, hogy nem ugrottunk nekik azonnal, de nehéz az élet, majd túlteszik magukat rajta. Nem kellett azonban sokat várni a szerepléssel, mert az RTL Klub szerda reggel már jött is nagyjából ugyanazzal a kérdéssel. El tudnánk-e menni hozzájuk valamikor szerda este? Mondtam nekik, hogy kizárt, mert mi éppen a saját bulinkat fogjuk tartani, de ha gondolják, oda eljöhetnek, sok szeretettel várjuk őket. Azt mondták, hogy az nekik nem jó, erre mondtam, hogy akkor jöjjenek el hozzám, még pont beleférnek a napomba. Kis időt kértek, majd fél óra múlva jött a hívás, hogy akkor hova is kell jönni? Így kell ezt csinálni.

Megmondtam a helyszínt, pár óra múlva már itt is voltak, kezdődhetett a forgatás. Szabványkérdések, szabványválaszok, aminek az eredménye az összevágások után úgy 5 perc videó. Korrekt anyag, főleg kereskedelmi tévéhez képest. A Totalcar egyértelműen jobb lett, de ők tényleg nagy energiát fektettek az egészbe, nem pedig csak a híradó végét akarták kipótolni valamivel, az egész műsoron átívelő gyilkosságsorozat ellenpontozása végett. Körülbelül egy órát voltak, sok újdonságot nem tudok mondani róla. Mikor végeztünk, mentem vissza munkába, aztán lassan készültem Budapestre, a nagy október 21-i találkozóra, ami csak egyszer van a világtörténelemben. Jövő héten erről lesz majd szó.

Végül pedig a két RTL Klubos videó. A Fókuszos először, aztán a Híradós másodszor.

 

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr538149304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása