HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Marty McFly Arrival Day - Sunny Diner

2015.12.23. 10:00 :: Sidaries

Múlt héten megírtam az előzményeket, amik oda vezettek, hogy végül a Sunny Dinerben tartottuk meg a Marty McFly Arrival Dayt, Nekem már az odaút is elég kalandos volt, mert az M1-ről két út volt a Hűvösvölgybe. Az egyik a városon keresztül, amit el szerettem volna kerülni a forgalom miatt, a másik pedig egy kerülőút elég kis utakon, amit inkább választottam. A város elkerülése, mint kiderült, nagyon jó ötlet volt, mert nagyon sokan panaszkodtak, hogy teljesen be volt dugulva minden, bár azért a másik út sem volt túl egyszerű. Elég szűk utakon kellett végig jönni hegyen völgyön át, szintén nem kis forgalomban, de még mindig ez volt a jobb megoldás. Ha jól emlékszem Skynet is erről érkezett kicsit később.

Bopat már korábban jelezte, hogy Pozsonyba megy, ezért ő nem tudott ott lenni velünk, Szabi pedig aznap döntött úgy, hogy nem küzdi át magát a városon, így végül csak két Delorean jött össze a nagy találkozóra, amit eléggé sajnáltam, de parkolóhely szempontjából nem volt ez olyan nagy baj. Azért remélem, hogy Bopat megírja majd a pozsonyi buli részleteit.

A lényeg, hogy odaértünk kis eltéréssel, eddigre pedig már elég sokan voltak ott, akik várták az autókat. Beálltunk a Sunny elé, aztán vártuk a rohamot, ami meg is érkezett úgy 2-3 másodperccel az érkezés után. A Sunny befogadóképessége úgy 100 fő körüli maximum, erre 162 ember jelezte érkezési szándékát úgy, hogy tudtuk, hogy a klubból páran nem jeleztek ide vissza, de ott lesznek. Szóval kicsit féltünk a tömeg miatt, de mivel elég sokáig ott voltunk, ezért ez a sok ember időben elég jól eloszlott, így még csúcsidőben, 6 és 8 óra között sem volt annyira sűrű a helyzet, hogy zavaróvá váljon. Bár ülőhelyhez jutni azért nem volt annyira könnyű, nekünk is inkább csak az esemény vége felé sikerült 9 után, bár annyira azért mi nem küzdöttünk érte, hogy legyen.

Eddigre már kicsit oszlott a tömeg, inkább csak a törzsgárda maradt, akikkel ettünk egy jót (Az Uncle Joey torta nagyon finom volt), beszélgettünk egy kicsit, aztán lassan mindenki hazaszállingózott. Jó móka volt, de azért pár hiányosság is akadt. Elsősorban az, hogy habár minden létező formátumban elvittük a filmet, mégsem sikerült megnézni, mert a hely - az ígéretek ellenére - mégsem volt annyira felkészülve erre. A filmes kiállítás nagyon jó volt, a beöltözések és az óratorony molinó előtti fotózkodás is vicces volt, meg úgy általában jó volt ennyien összejönni és marháskodni egy kicsit. 

Kisebb meglepetésünkre egy RC News nevű internetes tv is megjelent, akik csináltak is rólunk egy videót. Ezt:

Plusz nem szabad elfelejtenem azt sem, hogy kkornel7 tagunk is írt egy nagyon jó és sokkal bővebb beszámolót az eseményről, amit a fenti linken el is lehet olvasni. Nagyon ajánlom, elég jól elkapta a hangulatot. Ráadásul ott sok kép is van.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr998193346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása