HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Kisebb történetek

2016.02.24. 10:00 :: Sidaries

Miután a rossz idő miatt nem nagyon tudtam semmit sem kezdeni az autóval, elfogytak a saját élmények, ezért a dmctalk-ról szemezgetek pár kisebb történetet.

 

1.

Feleség: Hé, nézd csak!

Férj: Woooooow!!!

Feleség: És az előbb még azt mondtad, hogy milyen vagány az a Lexus.

Férj: Jó, jó. Nem tudhattam, hogy egy Delorean van a sarkon túl.

 

2.

Egyik péntek délután egy helyi italboltba mentem, akik saját maguk készítik a sörüket, gondoltam feltöltöm az otthoni készleteket.Általában nem szoktam ilyenre a Deloreant használni, de ezúttal úgy alakult, hogy mégis azzal mentem. Éppen nyitásra értem oda, ezért rajtam kívül csak egy másik vásárló volt, aki a bolt előtt üldögélt. Megérkezésem után odajött hozzám és nekiállt kérdezgetni az autóról, az autó történetéről, ilyenekről. Három órán keresztül beszélgettünk és ami a legjobb volt az egészben, hogy egyetlen egyszer sem próbált meg kijavítani a saját autóm történetével kapcsolatban! Igazán érdekes élmény volt, már alig várom, hogy következő pénteken is találkozzunk.

 

3.

Elvittem lemosatni a Deloreant az egyik nap, mert másnap egy kiállításra kellett vinnem, amikor odajött egy, a '60-as éveinek végén járó fickó hozzám, hogy kicsit nézelődjön. Az első mondat amit mondott a következő volt: "Egy Delorean! Ilyet sem láttam vagy 30 éve."

Sikerült nem elnevetnem magam, mert szerintem nem is tudta, hogy mennyire fontos mondatot mondott Bár ahogy visszagondolok mintha lett volna egy botja, egy aranyököllel a tetején... 

2 komment

Címkék: történetek

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr828414586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása