HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Egy kisebb kör

2016.10.26. 10:00 :: Sidaries

Szeptember már eléggé a szezon vége, ilyenkor meg kell ragadni a kínálkozó alkalmakat egy jó kis vezetésre, mert bármikor bevágódhat a rossz idő, aztán lőttek az élménynek tavaszig. Ezért aztán majdnem egy hónapja, mikor éppen szép volt az idő, megbeszéltem két jó barátommal is, hogy meglátogatom őket. Ha meg már látogatok, akkor Deloreannel teszem ezt meg, hogy összekössem a kellemest a még kellemesebbel.

szepauto.jpgMunka után indultam el, valamennyivel öt után és szűk fél óra - és a kötelező fotózkodás után - már mentünk is kajálni valamit. Na persze a Deloreanhez számomra két dolog kötődik. Az egyik a Tesco, ami okkal alakult ki, a másik meg csak úgy lett és ez a McDonalds. Valószínűleg az egyszerűsége miatt, de nagyon gyakori, hogy ha megéhezek Deloreanezés közben, akkor annak McDonalds lesz a vége, ahogy ezúttal is történt.

Beálltunk, kikértem a BigMacet, ami az általános választásom 1993 óta és leültünk úgy, hogy lássam az autót. Imádom ilyenkor nézni az embereket. Leparkolnak, észreveszik a Deloreant és már mennek is rá és nézik. Persze nem mindenki, de a férfiak nagy része igen. A nőket annyira nem köti le, az ő arcukon inkább azt a vágyat lehet leolvasni, hogy mennyire örülnének, hogyha egyszer a szívük választottja ugyanilyen rajongással lenne őfeléjük is.

deloreanlampak.jpgMiután végeztünk és pár szót beszéltünk néhány éppen arra járóval, mentünk egy kisebb eseménytelen kört, majd megszereltem a számítógépét és mentem a következő checkpointra. Sok mesélnivaló itt sem történt, ellenben a hazaúton muszáj volt pár képet készítenem, mert szép tiszta volt az idő és ilyenkor nagyon jól le lehet fotózni a Delorean lámpáinak a teljesítményét, ami a fenti képen meg is tekinthető. Az alsó képen pedig a Passat fényszórói láthatóak összehasonlítási alapként. Hát a tompított esetében azért elég jelentős a különbség, pedig ezek már a javított verziók.

passatlampak.jpg

1 komment

Címkék: vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr1411838225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dubniczki 2016.10.26. 10:31:42

És miért ilyen indokolatlanul tiszta a kocsi? :)
süti beállítások módosítása