HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Na még egy nekifutás

2016.11.30. 10:00 :: Sidaries

Jól kihúzom ezt a szezont még a maximumig. Pár hete már azt hittem, hogy itt a vége, de aztán olyan jó idő volt, hogy muszáj volt menni, elmúlt hétvégén meg egyéb okból kellett kiállnom. Mondhatnám, hogy szülinapos dolog volt, de ez megint nem lenne igaz.

Írtam még pár hete a DCM-es kulcstartókról, amiket elég jutányos áron szereztünk meg, viszont az alkunak az is a része volt, hogy a kulcstartók készítője majd valamikor elugrik megnézni az autót. Pontos időpontot nem beszéltünk meg először, de aztán úgy alakult, hogy múlt vasárnap jó lett neki. Ez most nagy szó, mert az ország másik végéből jöttek, ezért - habár én is jó messze voltam - hazaugrottam, hogy eleget tegyünk a kötelezettségeknek, így aztán vasárnap délután találkoztunk a ... na vajon hol? Ahol mindig találkozok mindenkivel. A Tesco parkolóban! Lassan már adakoznom kéne nekik valamit. Vagy legalább egy nagyobbat vásárolni.

szokasostescokep1.jpgSzóval találkoztunk, bár nem egészen terv szerint. Kicsit hamarabb értünk oda, ezért gondoltam megnézem a guminyomást, aztán elment vele az idő, mert ezek az új okosított kupakok elég nehézzé teszik a leszedést, felrakást még úgy is, hogy Dudu segített, amiben lehetett. Lehet hogy hagynom kéne a francba ezt a kis bigyót, ami a lecsavarást gátolja, úgysincs kint az autó, hogy lelopják az egyébként nagyon faszán kinéző kupakokat.

Úgyhogy itt tököltem, mikor megérkeztek a többiek. Mikor végeztem, átmentünk a parkoló túloldalára, ahol kicsit kevesebb az ember, ezért itt nyugodtabban tudtunk beszélni. Ez a rész nagyjából a megszokottak szerint zajlott. Kérdések, válaszok, a végén pedig mentem egy kört mindkét férfiemberrel. Nem nagy meglepetésre a női kontingenst ismét nem pörgették annyira a dolgok. Főleg azért, mert nagyon hideg lett és az eső is szemerkélni kezdett. Mondtam is, hogy a Deloreanes találkozók esetében két fix dolog van. A Tesco és a hideg. Esetleg a túlzott meleg, de a normális időjárás elég ritkán jön össze.

szokasostescokep2.jpgKörülbelül másfél órát voltunk ott, majd elbúcsúztunk, mert nekünk még volt egy kis vásárolnivalónk, majd hazamentünk. Az autóval természetesen semmi sem történt, ment ahogy kellett. Bírja a strapát.

4 komment

Címkék: vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr3412009030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hdnctrl 2016.11.30. 14:24:15

Jól néz ki az első kép!
A kupak viszont nagyon homasita, szerintem kukázd.

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2016.12.06. 16:19:19

@scuynat: Szerintem meg tök fasza. Nem kukázom. :)

hdnctrl 2016.12.07. 13:28:09

@Sidaries: mondjuk igaz, a többi homasitás szart is azért veszik annyian, mert azt gondolják, tök fasza :D

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2016.12.07. 15:28:38

@scuynat: Ilyen szépen még nem szóltak le, de nekem akkor is tetszik és marad. :)
süti beállítások módosítása