HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Film John Deloreanről

2017.01.18. 10:00 :: Sidaries

A mai bejegyzés megint nem egy Háború és Béke hosszúságú eposz, de ilyen is van. Meg hát úgysincsen semmi, csak szar idő. Ilyenkor a Delorean a garázsban pihen, jöhetnek a kevésbé naprakész témák.

Több film is készült már a Delorean Motor Companyről, de John Delorean életéről még egy sem. Igaz, hírek gyakran vannak, hogy készül valami, olykor több is egyszerre, de aztán valahogy soha nem jut el egy sem odáig, hogy beüljünk rá a moziba vagy akár a tv elé. Szóval volt már sok pletyka meg hír, én még 2010-ben írtam róla a fenti linkeken, de azóta csönd van. Most viszont megint találtam valamit.

Úgy tűnik, hogy az egykori három készülő filmből egy maradt csak állva, az amit Tamir Ardon készít (2005 óta), de szerintem ő is megcsüngött valahol, ezért eladta az eddigi elkészült anyagot a Sundance Selectsnek. Don Argott és Sheena M. Joyce rendezi, ami nekem nem sokat mond, még úgy sem, hogy rájuk kerestem, de lehet, hogy én vagyok alulművelt. Ez lehet azért is, mert ahogy nézem, főleg dokumentumfilmeket rendeznek, azoknak meg az ember ritkán tudja a készítőit. Valamilyen szinten benne van a gyártásban a 9.14 Pictures és támogatói szinten az Ingenious is, de őszintén szólva ettől sem lettem okosabb. Az XYZ Films felelős a terjesztésért és jelenleg is folynak a tárgyalások egy nagyobb filmforgalmazóval a világforgalmazással kapcsolatban.

A filmet Olaszországban és az Egyesült Királyságban forgatták eddig, ez azért biztató. Talán nem lesz túl low budget a vége. Hivatalos cím még nincs.

A készítők a család és kollégák szemszögéből szeretné bemutatni John Deloreant és a személyével kapcsolatos félreértéseket és hamis információkat szeretné eloszlatni, amiben nagy segítségükre lesz, hogy hozzájutottak néhány dokumentumhoz, aminek a titkosítását mostanában oldották fel az amerikai és brit kormányzatok. A család részéről Kathrin és Zachary Delorean is szerepel a filmben, valamint John Delorean egyik testvére és unokaöccse.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr3512134003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása