HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Felkészítés II.

2017.06.14. 10:00 :: Sidaries

Elég régen kezdődött a Vurdonos felújítás alapozása. Tudtam, hogy mindig elég elfoglaltak, ezért már februárban elkezdtem mondogatni nekik, hogy szeretném, ha ők vennék kezelésbe az autómat az OT vizsga előtt. Akkor még március végében, április elejében maradtunk, de aztán ahogy közeledett az időpont úgy tolódott egyre későbbre a dolog és ezért maradtunk abban, hogy a festést és pár dolgot inkább máshol csináltatok meg.

vurdonrendberakas1.jpgMiután azok meglettek és túl voltam pár találkozón és egy kisebb villanyszerelésen is, május elején eljött az ideje a Vurdonos átnézésnek is. Őket semmiképpen nem akartam kihagyni, mert OT vizsgáztatásban ők az igazán tapasztaltak, valamint megértik azt az igényt is, hogy: "Nem kell az utolsó csavart is kiszedni és lekadmiumozni, elég ha gond nélkül átmegy a vizsgán." Sok szép veterán van, de ha már túl szépek, akkor az ember nem is meri használni, én pedig nem szeretnék ebbe a helyzetbe kerülni. A többi Deloreanhez, de talán a többi veteránhoz képest is, az én autóm egy sokat használt autó. Valamint nem is tökéletes. Az enyémen mindig lesz sok tökéletlenség, de én szeretem ezeket. Élővé teszik az autót.

vurdonrendberakas2.jpgSzóval elvittem az autót a műhelyükbe, leraktam, aztán vártam a csodát. Csak egy pár napot késett a szerelés, de végül azért két nappal az OT vizsga előtt elkészült. Sajnos akkor élőben alánézni nem tudtam, mert mire odaértem, már kint állt a gép az udvaron, de a képek alapján, amiket készítettek, nem féltem a vizsgától. Na jó, egy kicsit azért igen, mert szokás szerint a sebváltóból már megint csöpögött olykor az olaj, de az autó alja és alapvetően minden része csillogott-villogott. Minden, amit hibaként felsoroltam, az meg lett csinálva, a rugóktól a csomagtartó zsanérjáig, nem maradt ki semmi. Ez az előző szerelőnél nem egészen így sikerült, ezért külön örültem.

vurdonrendberakas3.jpgMiután elhoztam az autót, leparkoltam a Hebi haveromnál, ahol eddigre már majdnem egy hetet állt a Delorean és vártam a május 10-et, amikor pedig jött a nagy megmérettetés. Ez a szerelés sem lett túl drága, 80e Ft-ot fizettem. Nem vészes.

2 komment

Címkék: szerelés forgalombahelyezés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr7212588409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hdnctrl 2017.06.14. 11:22:54

Nem néz ki rosszul az 1 db kép alapján.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2017.06.15. 15:01:36

Gyönyörű ez a "szín". Alapjában véve meg tudom érteni azt akit nem riasztott el, hogy nem rendelhet a gyárból más színt, mint a natúr.
süti beállítások módosítása