HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Lazulások

2017.07.19. 10:00 :: Sidaries

Miután meglett a műszaki és végre nem folyt semmi a Deloreanből, már csak a helyzet kiélvezése volt hátra. Ezt pedig kapásból egy szokásos szülinapossal kezdtem, akinek ugyan nem volt szülinapja, de még mindig így hivatkozok azokra, akik képesek eljönni az ország másik feléből Deloreannézőbe.

Ez a csapat Pécsről jött, valamint bizonyos szempontból Németországból, mert a fő tag ott dolgozik. Szerveztük már egy ideje a találkozót, de miután ő ritkán jár haza, nekem meg elég sűrű volt az év eleje, eltelt pár hónap, mire összejött. 

Persze itt is a szokásos dolgok történtek, mint Tesco parkoló, általános dumálás, mások megállnak, azokkal is beszélgettünk, meg azt hiszem ezúttal még tankoltam is egyet és boltoltunk is. Igazából semmi olyan különleges, amit megéri külön kiemelni. Jó fej emberek, jó beszélgetés, értelmes kérdések és kész.

Igazából azért szeretem az ilyeneket, mert szemben a véletlenszerű találkozásokkal, itt nagyon ritka az "alumínium" és a "ugye, marha nehéz" kérdés, ezért ezeket az idegesítő köröket ki lehet hagyni és egyből ugorhatunk a "mekkora a motor és mennyit eszik" részekhez. Ami persze még mindig nem az igazi, de akkor is sokkal jobb.

elefant.jpgA képeket nézve egy érdekesség azért volt. Ott volt mellettünk egy cirkusz és volt elefánt is. Aztán megnézhettük, hogy ha rájön a szükség, akkor egy elefánt aztán énekelheti a zúg a Volgát. Na de azt hiszem elkalandoztam. :)

Megvolt ez is, hazamentünk, majd kicsit később szervizes lett a Passatom. Mármint nagyszervizes, vezérműszíjcserével, olajcserével, műszakival, kisebb javításokkal. Emiatt meg nem volt autóm majdnem egy hétig, kénytelen voltam otthon dekkolni és feltalálni magam. Ami egyértelműen azzal jár, hogy mászkáltam körbe néha a Deloreannel. Így aztán egyszer a Dév haveromat is összeszedtem, aztán autózgattunk egy kicsit. Ezen kívül volt még pár kisebb út is, de csak annyit lehet mondani róla, hogy az autó nagyon faszán összeállt, lehet kenni neki. 

Ennek mondjuk meg is van az eredménye, mert mostanában nem nagyon tudom 10 alá vinni az átlagfogyasztást, inkább 11 körül van vagy felette. Viszont elég jól megy, ezért ki kell használni. Egy hibája van, ez a hülye félmelegen nem akarok beindulni hiba, de egyelőre még ötletem sincs mi lehet. Lehet, hogy megírom a dmctalkra. Nekik mindenre van ötletük.

1 komment

Címkék: vezetés találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr4412673059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

impalaman 2017.08.23. 12:31:25

Jó volt, még egyszer köszönöm a lehetőséget. Jövőre megpróbálok eljutni a NAAF-ra, mert többször már nem szabad kihagynom, túl sok jóból maradok ki szerintem. :)

Üdv, Attila.
süti beállítások módosítása