HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Egy Deloreanes hétvége

2017.08.02. 10:00 :: Sidaries

Az esetek nagy részében a Deloreanes dolgok egy naposak. Ez alól csak a NAAF, Agárd és a külföldi találkozók képeznek kivételt. Olykor azonban előfordul, hogy összejön egy hétvégére több dolog is, aztán ilyenkor jön az, amikor a Delorean szinte napiautóvá válik. Ez is egy ilyen hétvége volt.

Sokfelé szoktam járni, sok embernek megmutatom a Deloreant, de nagyon kevés van, akinek a kedvéért hosszabb útra is hajlandó vagyok. Most viszont ilyen történt, mert volt egy ballagás, ahová muszáj volt elmennem. Az egész még 2010-ben kezdődött, amikor az azévi NAAFon lett két napra egy kölcsöngyerekünk. Erről írtam is annak idején itt. Hát ez a kölcsöngyerek azóta elvégezte az iskolát és az apukája, akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot, elhívott, hogy legyen az egyik ballagási ajándék a Delorean. Ennek a kérésnek pedig nem lehetett ellenállni.

hetvege1.jpgMondjuk felszisszentem, amikor kiderült, hogy reggel nyolcra kell Gyömrőn lenni, de sajnos nem hozzám időzítik a ballagást, menni (és kelni) kellett. Az odaút, meg igazából az egész hétvége összes útja eseménytelen volt, időben odaértem, majd próbáltam az instrukcióknak megfelelni, miszerint álljak be valahova a közelbe, ahol nem fognak észrevenni. Aha, persze. Lopakodni Deloreannel egy ballagásra készülő iskola előtt, mi? Természetesen lebuktam, a meglepetés ugrott, de ennek ellenére is jó ajándék volt a Delorean. Végigvártam a rettentő unalmas ballagást, aztán átmentünk az ünnepelttel az ebéd helyszínére, ahonnan valamikor két óra körül távoztam a következő úticélomhoz, dubniczkia-hoz.

Itt igazából nem volt kimondott program, csak mivel úgyis a Dunakanyar volt a következő célpont, ezért pont útba esett. Ide egy kis késéssel megérkeztek Duduék is, majd egy pár óráig ettünk, kutyáztunk és csodálkoztunk az autón, hogy "Fúmilyenállatlett!" és "Ezmégazéletbennemvoltilyentiszta!" Hat óra körül aztán indultunk tovább.

hetvege2.jpgInnentől már belassultak a dolgok, ha jól emlékszem aznap már nem autóztam, de másnap még elmentünk étterembe, meg volt egy kis egyéb bóklászás is, majd másnap hajnalban ismét Deloreannel mentem munkába. 

Eddigre viszont kiderült, hogy egy hibája mégiscsak van az autónak. Eddig működött az indexkapcsolók automatikus leállása visszakanyarodás esetén, de ez valami okból most már nem megy. Gondolom a kormánymű cseréjekor valamit elfelejtettek visszadugni. Ezzel majd meg kell látogatni valamikor a szerelőt, habár nem egy túl fontos dolog.

2 komment

Címkék: vezetés találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr1612709132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boborjnán1986 2017.08.03. 19:10:57

És legalább az egész iskola az autó köré gyűlt?:)

(Mellékesen: 2014.10ik hóban szóltam hozzá utoljára a bloghoz, de nem tudom meddig olvastam, majd 2015ben kijöttem Hollandiába... Azóta sem sikerült eljutnom ED műhelyébe... Most szeptemberben nyílt napot fognak tartani, talán eljutok valahára hozzá. Delót még nem láttam itt, ellenben Teslát dögivel... Mikor jöttök erre legközelebb?:)))) )

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2017.08.07. 16:55:52

@Boborjnán1986: Áááá, dehogy. Folyamatosan volt 1-2 ember, de eléggé oldalra álltam, nem be a nép sűrűjébe.

Hát idén biztosan nem. Talán majd jövőre, de a fene tudja. Majd itt írom úgyis.
süti beállítások módosítása