HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Vissza a Jövőbe könyv - magyarul

2018.05.28. 10:00 :: Sidaries

Megkerestek levélben, hogy meg fog jelenni hamarosan egy könyv, ami a Vissza a Jövőbe trilógia néhány nyitott kérdésére ad választ. Gondoltam nem árt neki egy kis hírverés, mert csak előrendeléssel lesz beszerezhető június 17-ig.

bttfkonyvborito.jpgA következő információkat kaptam róla:

Kedves képregény rajongó barátunk,

Fluxus kondenzátorokat beizzítani, mert Marty McFly és a Doki visszajönnek a jövőből! Így igaz, ha téged is rabul ejtett valaha az időutazás, vagy csupán maradtak még benned kérdések a trilógiát követően, akkor most ezekre mind választ kaphatsz ebben a 152 oldalas, kemény fedeles kiadásban.

Az IDW 2015. október 21. indított sorozatához visszatért az eredeti trilógiát megálmodó Bob Gale is, hogy John Barber (Transformers) és Erik Burnham (Ghostbusters) írókkal együttműködve választ adjon olyan kérdésekre, amelyek már a '80-as évek óta foglalkoztatják a rajongókat. Az első öt füzetet csokorba szedő gyűjteményes kötetben minden kalandot másik rajzoló formált, így a sokszínűség végig garantált. A vizuális csúcsra járatás olyan alkotók kezében van, mint Dan Schoening (Ghostbusters), Brent Schoonover (Batman '66), Marcelo Ferreira (Angry Birds Transformers), Erik Evensen (Ghostbusters), és még sokan mások.

Az első kötetben olyan 1,21 gigawatt energiával felvillanyozó történetek lapulnak, melyek elregélik a Doki és Marty első találkozását, Lorraine és George hajszáját Calvin Marty Klein után, Biff juraidőszakbeli kiruccanását, valamint a Doki első jövőbeli vizitjét. És ha mindez nem volna elég, még egy kifejezetten impozáns címlap galériával is találkozhatsz a könyv végén!

A Vissza a jövőbe - Elfeledett regék és alternatív idősíkok kizárólag a kiadótól lesz kapható, előrendeléssel, előfizetéssel, mely a panelkalandor[KUKAC]gmail [PONT]com e-mail címen intézhető. Rendelési időszak: június 17., megjelenés júliusban. A kötetből annyi fog készülni, amennyi előrendelés addig érkezik.

Van facebook oldal is, akit érdekel a könyv, már rendelheti is 3980 Ft-ért, szállítással.

1 komment

Címkék: könyv

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr3414007544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nick-Name 2018.06.01. 20:25:07

Nagy BTTF rajongó vagyok és kicsit utána nétem ennek a "könyvnek". Ez egy képregény sorozat, amit többek közt Bob Gale írt. Akit érdekel bővebben: www.goodreads.com/series/182273-idw-back-to-the-future-comic-series

Az értékelések vegyesek és félek tőle, hogy egy újabb bőr lehúzása a cél, bár kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Hány részes lesz összesen, nem egy soha véget nem érő sorozat lesz belőle? (Lásd: Retroautók és társai) Ez nem, derül ki sehonnan...
süti beállítások módosítása