HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

A Deloreanközösség I.

2010.06.11. 11:37 :: Sidaries

 

Ennek a témának az ötlete A Gyár Emberei sorozat közben vetődött fel. Ott felsoroltam azokat, akik szükségesek voltak ahhoz, hogy az autó megépülhessen. Ebben a sorozatban - ami biztosan rövidebb lesz, mint elődje - szeretném felsorolni azokat, akik  viszont sokat tettek azért, hogy az álom tovább éljen és a Deloreanközösség elérje a mai arculatát. Az itt felsorolt emberek semmiképpen sem prioritási sorrendben jönnek, hanem abszolút az aktuális hangulatom alapján. Kezdjük akkor Knut S. Grimsruddal.

Elég fura a neve és ami azt illeti a feje is. :) Egyből gondoltam, hogy valami kolléga lesz és igen. Knut az Intel egy fejlesztőmérnöke, a tárolási rendszerek fejlesztését irányítja. Lehetne még írni az élettörténetéről, de nem teszem, mert erre a blogra nem annyira való. Akit érdekel itt elolvashatja az elég impresszív szakmai múltját:

Intel.com

Ami miatt viszont idekerült az a következő oldal:

Dmcnews

Ez volt az egyik első oldal, amit találtam a neten 2005 környékén és habár elsőre eléggé fapadosnak tűnt, de kiderült, hogy nagyon nagy mélységig foglalkozik a Deloreantémával. Külön ajánlom ezt a részt mindenkinek:

Dmcnews FAQ

Knut az oregoni Delorean Klub oszlopos tagja és egy 1983-as Delorean büszke gazdája. Az Oregoni klubnak van (bár lehet, hogy csak volt) hivatalos újságja is és Knut volt az egyik főszerkesztője. 1993 óta Delorean tulajdonos és ez idő alatt nagyon sok mindent tanult a Deloreanek lelkivilágáról. Az oregoni klub egyik újságszáma példaként itt olvasható:

News

Úgy rémlik, mintha a dmctalkon is láttam volna, de most sehogy sem bírom megtalálni a felhasználónevét.

 

Szólj hozzá!

Címkék: közösség

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr362073848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása