HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

A Deloreanközösség III.

2010.06.25. 14:42 :: Sidaries

Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen ma és úgy döntöttem, hogy két ember lesz. Elsősorban Stephen Wynne és másodsorban pedig James Espey. Ők ketten a houstoni DMC főnökei. Stephen az igazgató, James pedig az igazgatóhelyettes. Mindketten régi motorosok a Deloreanjavításban, de csak Stephenről találtam igazán információkat.

Stephennek 1983-ban, az eredeti Delorean Motor Company bukásakor Los Angelesben saját javítóműhelye volt. Más szerelőkkel ellentétben ő nem utasította el a néhány esetben fura, de minden esetben európai Deloreanek javítását, mert már előtte is angol (Stephen brit származású) és francia autókkal foglalkozott. Mivel Kaliforniában elég sok Delorean volt, ezért idővel kizárólagos Deloreanszerelő lett. Az üzlet fejlődött és 1995-ben megnyitotta a houstoni szervizt, John Delorean jóváhagyásával elkezdte használni a Delorean Motor Company nevet, majd 1997-ben megszerezte a régi KAPAC raktárból a még fennmaradt alkatrészeket. A '80-as évektől kezdve foglalkozott Deloreanek restaurációjával, de 2008-ban megkapta a gyártási jogokat is, így már új autókat is épít.

James Espey a DMCH alelnöke, róla jóval kevesebbet tudni. Ahogy utánaolvastam nekem az jött le, hogy Stephen inkább a mérnök, James pedig inkább a kommunikációval foglalkozik. Ő gyakrabban megjelenik mindenféle Deloreantalálkozókon, a dmctalkon DMCH James néven jelenleg 1111 hozzászólása van, valamit blogot is ír, ami jellemzően általános Deloreannel kapcsolatos tudnivalókról szól vagy új fejlesztett alkatrészekről.

James és Stephen sokat tesz a Deloreanmúzeumért. Mindenkinek ajánlom az oldalt, nagyon sok érdekes dolog található rajta, de ez már eléggé offtopic.

Szólj hozzá!

Címkék: közösség

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr932109568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása