HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Karambol II.

2011.03.23. 10:00 :: Sidaries

- Jó estét kívánok ... ... ... ha lehet holnap reggel mennék megnézni a sérült autót. 

- Jó estét kívánok, rendben, mikor jönne?

- Reggel 9 megfelel?

- Igen, szerintem rendben lesz.

- Megkérdezhetem, hogy milyen típusú autóról van szó?

- Egy Delorean DMC-12-ről.

- ... ööö ...

- Látta a Vissza a Jövőbe filmet?

- Igen.

- Egy olyanról.

- Na ne mondja!

Hát kb. így zajlott az első beszélgetésem a kárszakértővel hétfőn este. Másnap reggelre hazamentem, a kárszakértő pedig egy kisebb késéssel megérkezett. Nem írnék le mindent, a lényeg, hogy ki kell tölteni egy kupac papírt, körbe kell fényképezni mindent. Én még mellé elmondtam, hogy mi hogyan épül fel, minek a károsodása elképzelhető és megmutattam az árakat, hogy szükség esetén minek a cseréje mennyibe kerül.

Persze közben elbeszélgettünk elég sokat az autóról magáról is, így a kárfelvétel vagy másfél óráig tartott. Igazából annak ellenére, hogy jól elvoltunk, remélem aztán nem kell túl sokat ilyen dolgokkal foglalkoznom.

Végül pedig miután végeztünk, megköszöntük egymásnak a bemutatást és a munkát, majd összepakoltam és elindultam a szerviz felé, hogy akkor most már nézzük meg rendesen is, hogy mi az autó baja. Az odaút eseménytelen volt, folyamatosan hallgatóztam és csak egy fémes zörgés volt amit eddig nem ismertem, ami szerintem a megnyomódott tárcsa lehetett. Mikor odaértem elmondtam a szerelőnek a nyűgjeimet és most várok, hogy mi lesz.

1 komment

Címkék: karambol

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr72762115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vancello · http://vancello.hu 2011.03.23. 18:25:07

Neked mentek? Nemááár! :(
süti beállítások módosítása