HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Találkozó, de nem nekünk

2014.10.17. 10:00 :: Sidaries

Lesz jövőre egy nagyon érdekes találkozó, amire sajnos (még) nem vagyok hivatalos. Barrie Wills (Nick Sutton főnöke, aki az írországi gyárban dolgozott, miközben Nick Coventry (DMC beszerzőközpont) Hethel (Lotus) és Dunmurry között ingázott.) azt tervezi, hogy az első autó bemutatásának a 35. évfordulójára (Ez a Visioneering Delorean amerikai bemutatóját jelenti.) összeszedi az egykori DMC dolgozóit egy találkozó erejéig és nosztalgiáznak egy kicsit a gyárban. 

Több mint 30 év elteltével ez nem könnyű mutatvány, mert mindamellett hogy ezek az emberek minimum 50 évesek, az elmúlt évek során nagyon sok felé költöztek. Ennek ellenére már többeket sikerült megtalálni és miután mindenki ismer valakit a régi kollégák közül, ezért terjed a hír, így valószínűleg sokan össze fognak gyűlni a jövő májusi három napos találkozóra.

"Mindenkit várunk! Az irodáktól a sori dolgozókig. Életem egyik legjobb része volt ott dolgozni és biztos vagyok benne hogy akik jövő májusban eljönnek, szintén így vannak vele." - mondja Mr. Wills.

"Elég sokan meghaltak már az irodisták közül és szerintem a sori dolgozókkal is ez a helyzet. Jó lenne még egyszer találkozni még mielőtt mindannyian feldobjuk a talpunkat.(pop off :) )" - tette hozzá.

Az eseménynek van Facebook csoportja és az eseményt is létrehozták. Megéri megnézni, mert van pár jó kép és szerintem lesz is még.

visioneering.jpgEzt a képet meg azért raktam be ide, mert ha erre a linkre kattintotok, akkor megnézhetitek a Visioneering Deloreant azon a bizonyos kiállításon, aminek az apropóján a találkozó is lesz. A kép a videóból van.

Eddig nagyjából 110 dolgozót sikerült felhajtani, ebből körülbelül egy tucatnyi a sori munkás, de a keresés folytatódik. Nem kéne bepofátlankodnunk? Elméletileg nyilvános. Úgy ahogy Münchenben is voltunk. :)

2 komment

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr136799303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabi DMC · http://delorean.blog.hu 2014.10.17. 11:27:03

A D-nap 70. évfordulójára többszáz amerikai veterán jött össze Normandiában, ketten még ejtőernyővel is ugrottak, szóval 35 év az azért nem olyan tragikus. Szerintem ha megint elautózol odáig, biztos nem teszik ki a szűrödet.

bopat 2014.10.17. 12:23:24

Én benne vagyok :)
süti beállítások módosítása