HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

Tudtátok-e... 21

2014.03.28. 19:30 :: Sidaries

... hogy a DMC Christina mellett felmerült az is hogy DMC Z. Tavio lesz az autó neve. A Z. a Zacharyra, John Delorean középső és apja keresztnevére utalt, A Tavio pedig apja és fia középső nevére. (Mellesleg a szokásos nem volt időm kifogás meg ilyenek. Hétfőn majd péntek lesz.)

Szólj hozzá!

Címkék: tudtatok e?

Akkor álljunk neki az alapjáratnak VI.

2014.03.26. 10:00 :: Sidaries

Az alapjárati maraton folytatódik, bár nem sok minden történt az egy hét alatt. Elvittem az autót, aztán nekiálltam magyarázni a bajokat és ahogy korábban írtam is, szépen be is mutatott minden hibát. Egy érdekességet észrevettünk, azt, hogy ha NAGYON lassan engedem vissza a…

3 komment

Címkék: szerelés

Repülő Delorean

2014.03.25. 07:30 :: Szabi DMC

Ahogyan Robert Zemeckis képzeli: Ahogyan a művész képzeli: Ahogyan a repülő-modellező képzeli: Ahogyan a LEGO képzeli: Ahogyan a Grand Theft Auto képzeli: Ahogyan a Red Bull képzeli: És ahogyan a valóságban történik :)

3 komment

Címkék: vissza a jövőbe Szabi

Tudtátok-e... 20

2014.03.24. 10:00 :: Sidaries

... hogy a belfasti gyárnak két bejárata volt? Egy a város protestáns, egy pedig a katolikus részén. Ezen kívül a vezetőség igyekezett a munkavállalók vallási arányát is folyamatosan 50-50 százalékra belőni. Ennek köszönhetően a DMCL-t elég jól elkerülték a zavargások.…

Szólj hozzá!

Címkék: tudtatok e?