HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • Sidaries: @Tzl: Igen. Ezért van, hogy habár az én autóm alváza elég jól néz ki, mégis látszik rajta pár repe... (2020.03.19. 09:28) Egy komolyabb áttekintés a gyár történetéből - képekben
  • Tzl: @Sidaries: Elég hiányos tudással rendelkezem a fémmegmunkálás területéről, ezért nem szeretnék az ... (2020.02.26. 16:25) Delorean gyártóformák I.
  • Sidaries: @numlockholmes: Kis késéssel, de válaszolok, aznap nem volt időm, aztán elfelejtődött. Igen, emlé... (2019.12.22. 09:08) Deloreantimeline.com
  • Burgermeister: várjuk az uj anyagokat (2019.11.28. 02:47) Haladok
  • matyi101: @leeroy869: lehet nemzetközi babérokra pályáznak. (2019.11.15. 13:44) Apsürde fotózás

Per a DMCH ellen - Befejezve

2015.10.23. 10:00 :: Sidaries

Korábban már megírtam, hogy a DMCH ellen Sally Delorean, John Delorean negyedik és egyben utolsó felesége keresetet nyújtott be, különféle szabadalmak és licencek vélt megsértése miatt. Aki lemaradt, az kattintson ide és már tájékozódhat is.

Szóval az a helyzet, hogy egy tegnap előtti hír szerint a per véget ért, a hivatalos indoklás szerint így:

A settlement was reached with the Estate formally acknowledging that DeLorean Motor Company has the rights to the trademarks and names associated with "DeLorean", The "DeLorean Motor Company", "DMC" and all related rights to use the DeLorean automobile brand, and associated products and services.

As part and parcel to the settlement, the insurance company for the DeLorean Motor Company made a confidential de minimus payment to the Estate.

Eszerint tehát egyezség született Sally Deloreannel, amiben a felperes elismeri, hogy a Delorean Motor Company rendelkezik a jogokkal, védjegyekkel, ami a "Delorean", a "Delorean Motor Company" és a "DMC" nevekkel kapcsolatos és jogszerűen használja ezeket az autóin és minden ezzel kapcsolatos terméken és szolgáltatáson.

A megegyezés része volt, hogy a Delorean Motor Company biztosítója, peren kívül, egy nem nyilvános összeget fizetett a felperes részére.

Tehát nagyjából a terv szerint alakultak a dolgok. Sally Delorean jó nagy összegre perelt, mert pénzt akart, aztán peren kívüli megegyezésként elfogadott egy annál valószínűleg jóval alacsonyabb összeget. Nem mondom, hogy mindenki boldog, de az biztos, hogy mindenki megkönnyebbült.

Szólj hozzá!

Címkék: közösség nők

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr748012929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.