HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Club Vertigo - szombat

2015.11.11. 10:00 :: Sidaries

Ott hagytam abba, hogy megvolt a fotózás és a vacsora, majd átmentem a következő helyszínre, ami egy tipikus disco volt. Vagy nem is tudom hogyan hívják mostanában ezeket a "fergeteges partykat" tartó helyeket. Egészében véve mindegy. 11-re kellett volna odaérnem, de nekem már fél 11-re sikerült. Baj nem volt belőle, mert így legalább a személyzet is meg tudta nézni az autót, majd nyugodtan be tudtam állni a helyemre, ami egy a bejárat mellett fémkordonokkal elkerített zárt kis hely volt. Elég jól védve volt az autó, plusz mindig volt két-három őr a környéken.

vertigo2.jpgPersze én a szokásos naiv optimizmusommal álltam a dologhoz, simán engedtem volna, hogy bejöjjenek az emberek, bár a beszállást már én sem szerettem volna. Erre az őrök - akikkel egész jól összehaverkodtam az este folyamán - megmondták, hogy inkább ne erőltessem a dolgot, mert ezek itt vademberekkel keresztezett betonlapok, nem biztos hogy megértik az olyan bonyolult összetett mondatokat, mint pl: Légyszi ne szállj be, mert nem szabad! Maradtunk hát az eredeti felállásnál, hogy nézni, fotózni lehet, beszállni, tapogatni nem.

Valamikor fél 12 körül elkezdtek szállingózni a népek és őszintén szólva ezúttal nem keltett az autó akkora feltűnést, mint szokott. Persze sokan felismerték, de azért elég sok marhaságot is beszéltek, meg persze volt néhány önjelölt okosember is. Talán ha 4-5 emberrel tudtam beszélgetni értelmesen a vendégek közül, a többiek tényleg az őrök által meghatározott csoportba tartoztak.

Mondjuk ez azért hozott magával pár vicces helyzetet, mint amikor az egyik mocsárrészeg buliangyal fejjel bontotta le az egyik távolabb levő fémkordont, majd elterült rajta és el is aludt ott a nagy stressz miatt. Csak az őrök fesztelen röhögése keltette fel, valamint kedves felszólításuk, hogy "Nem kéne ám lebontani a berendezést, hülyegyerek!" Mire a szerencsétlen nekiállt felállítani a kordont. Újabb öt perc küzdés, amit bármelyik részeg oroszos videó megirigyelhetett volna. Végül segítettek neki, majd irányba állították, hogy merre kéne elballagni.

Szóval maradjunk annyiban, hogy ha az este Deloreancentrikusságát nézem, akkor ez bizony elmaradt a szokásostól, viszont ha a szórakoztatófaktorát, akkor teljesen rendben volt az egész.

vertigo1.jpgPlusz a szervezők azért kitettek magukért. Egész szépen összerakták fából egy Delorean hátulját, volt Marty és Doki, meg ilyenek. Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire zavarta meg az embereket vagy hogy mennyit fogtak fel az egészből, mert azért az elfogyasztott alkoholmennyiséget figyelembe véve sokaknak fogalma sem volt, hogy mi történik körülöttük vagy hogy éppen melyik univerzumban nyomatják bele az agyukba a diumdisut, ők csak a totális szétcsapásért jöttek. Mondjuk az sikerült is a többségnek, ahogy néztem.

Két óra után egy kicsivel indultam el hazafelé és ez volt az új lámpáimnak az első tesztje. Nyugodtan mondhatom, hogy megérte a csere. Természetesen egy új autó fényerejének a közelében sincsen most sem, de az előző lámpák két fénypamacsánál nagyságrendekkel jobb a mostani. Mindezt úgy, hogy kicsit nyálkás, párás volt az idő, tehát nem éppen volt ideális a környezet. Később, száraz körülmények között még jobbnak tűntek.

Totálisan kidöglöttem a nap végére, de megérte. Sok olyat láttam, amit máshol nem lehetett volna. :)

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr478048586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása