HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • Sidaries: @sóhegy049: Igen, a bal első fék egészen addig nyikorgós volt, amíg ki nem cseréltem a féknyergeke... (2022.11.05. 21:01) Ennyibe kerül egy Delorean 2022
  • Mairtin: @leeroy869: Alapvetően az eseményre nyomott póló volt. De ha van rá igény több darabra (nem 1-2 a... (2022.10.07. 16:39) Hannibal: NAAF sirató 2022
  • Sidaries: @Mairtin: Nagyjából igen. Az itinerről ezért raktam fel képet, azzal együtt talán jobban érthető. ... (2022.06.09. 11:07) Balaton Classic 2022
  • CSOKKI MÁLNA: @gigabursch: No igen, akkor inkább a Lambó, ha már felfelé nyílik.. (2022.06.03. 10:47) Az Új Delorean
  • Rocko-: @leeroy869: nem az autóval volt a bajuk. @Sidaries: nem megy sokaknak a szövegértés. :) (2022.04.28. 19:02) Magyarósi Csaba

Felvételi papír

2016.11.16. 10:00 :: Sidaries

Mivel rendes szerdai bejegyzést a történések hiánya miatt nem tudok írni, a pénteki bejegyzések meg mostanában úgyis elmaradtak (a múlt heti kivételtől eltekintve), ezért mára összevonom a kettőt és egy olyan papírt fordítok le, ami már június óta az asztalomon hentereg. Még Joe Murraytől kaptam az Eurofesten, aki a többi hivatalos DMC papírjával együtt nagy becsben őrzi otthon az eredetijét. Mert ez a papír az ő felvételi dokumentuma, ami után megkezdhette a munkát a DMC-nél. Külön aktualitást ad a dolognak, hogy a keltezése 1979 november 14, ami a postát figyelembe véve azt jelentheti, hogy Joe Murray éppen most 37 éve rendezett egy ordenáré bulit, hogy munkát talált. Remélem a következő Eurofesten megkérdezhetem tőle, hogy valóban így történt-e.

joemurrayfelveteli.jpg

Szeretném megemlíteni, hogy a 70-es évek végi angol munkajog nem a specialitásom, szóval ha valaki úgy gondolja, hogy valamit rosszul fordítottam, akkor szívesen várom a javítását! Tehát legjobb tudásom szerint a fordítás a következő.

Kedves Mr. Murray

Korábbi interjúja alapján örömmel értesítjük, hogy pozíciót ajánlunk az ön számára, mint Képzett Szakmunkás, heti 40 órában, 90 font fizetésért. Ez az összeg már tartalmazza a műszak és túlórapótlékot, amik nélkül a fizetése 73 font / hét. (A Nemzeti Összeszerelőipari Egyezmény alapján ) A bért csak a valóban ledolgozott órák után fizetjük.

Ez az ajánlat annak megértése alapján készült, hogy szükség esetén minden, a szakmájába beleillő munkát el fog végezni. Munkájának további feltételeit az Nemzeti Összeszerelőipari Egyezménnyel összhangban alakítottuk ki.

A kezdeti munkaidő 8:00-tól 16:30-ig tart, fél órás ebédszünettel. A munkaadó azonban fenntartja a jogot, hogy a munkaidőt igényei szerint megváltoztathassa, beleértve a műszakos munkarendet is. A Munkáltató cég fejlődésével egyre valószínűbb, hogy a munkaidő kezdete és vége módosulni fog és ez az ajánlat ennek a megértésével és elfogadásával együtt érvényes.

A cég magánnyugdíj pénztári rendszert működtet, és a foglalkoztatási feltételek közé tartozik az ehhez való csatlakozás. A felvételi interjú során erről már kapott tájékoztatást, a részletekről pedig a munkaviszony kezdetekor fogunk felvilágosítással szolgálni.

Bízunk benne, hogy elfogadja ajánlatunkat, ami egy 12 hetes próbaidőszakot is magába foglal. Első munkanapja 1979.11.26-án reggel 9:00-kor kezdődik, ahova legyen szíves magával hozni a Biztosítási Számát és a P.45-ös Jövedelemadóról szóló formanyomtatványt. Ezen az első reggelen kérhetik a Szakszervezeti Igazolványát is.

Reménykedve a hosszú és boldog közös munkában,

Tisztelettel,

Cecil Cullen

Személyzeti főellenőr

Szólj hozzá!

Címkék: történelem élet a gyárban

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr6311963797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása