HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Még egy szülinapos

2018.06.06. 10:00 :: Sidaries

Rövid bejegyzés következik, ezt inkább csak a szokásos naplójelleg miatt írom meg, hogy a Delorean minden mozgása dokumentálva legyen. Szóval egy-egy szülinapos mindig felbukkan, így történt ez most is. Megkeresett egy fiatalember, hogy a barátjának lesz a szülinapja, és mivel a barát nagyon nagy Vissza a Jövőbe rajongó, meg szeretné lepni egy Deloreanezéssel. Na ezt hányszor olvastátok már itt? Szerintem úgy ezerszer, ezért erről a részről csak pár szót írok. A szokásos megbeszélés, időpont egyeztetés után a szokásos Tesco parkolóban találkoztunk. A szokásos beszélgetés után pedig mentünk egy kört. Tényleg semmi extra nem volt az egészben, Voltak jó kérdések, voltak kevésbé jók. jól éreztük magunkat és kész. 

Ami miatt ez a találkozó kicsit másabb volt, az az, hogy a levelezés közben az árra terelődött a szó. Mondtam, hogy ilyen esetben ez ingyenes, aminek nagyon örült a levélíró, de felajánlotta, hogy az élményért cserébe hoz nekem egy saját kiadású társasjátékot. Mivel szeretem az ilyeneket, ezért ezt elfogadtam. Kiderült, hogy az Anachrony nevű társasról van szó, ami egy jó kis időutazós stratégiai játék. Az igazi tesztig még nem jutottam el, de már megvan a banda, akivel kipróbálom egyszer. Mondjuk az angol nyelvű, sok oldalas szabálykönyvön jó lesz átrágni magunkat, de lehet, hogy találok majd a neten egy magyar verziót is. Az biztos, hogy a kidolgozás nagyon szép, a figurák és egyéb részek nagyon igényesek. Jó szórakozás lesz.

anachrony.JPGAz autóval nem volt gond, jól működött. Bár két nyűgje most már kezd zavaróvá válni. Az egyik, hogy a kuplung kinyomásánál mindig nagyon nyikorog valahol, szóval egy zsírzás már nagyon érik valahol, plusz a félmeleg indulásos nyűg is kezd egyre jellemzőbbé válni. Ez azt jelenti, hog ha leállítom az autót és egy percen belül indítom, akkor nincs gond. Ha hidegen indítom, nincs gond. Viszont ha egy kicsit hagyom állni, akkor sokszor nagyon nehezen indul be. A legkritikusabb időszak az a 10-20 perces állás, ilyenkor már szinte mindig nyektetni kell egy darabig, mire észhez tér. Idén még úgysem volt rendes szerelés a légkondin túl, lassan itt az ideje.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr6214026762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása