HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Dunaszerdahely 2.

2018.08.08. 19:00 :: Sidaries

Megy tovább a találkozózás, a két héttel ezelőtti hétvégén Dunaszerdahelyen voltam, ahogy írtam is korábban. Régóta hívtak, de soha nem alakult úgy a program, hogy belefért volna, de most minden jól jött össze, megindultunk. 

Reggel még dolgoztam egy kicsit, aztán reggeli után bedobáltuk a legszükségesebbeket, aztán megnéztük a térképet. Majd átmentünk a szlovák oldalra és ott mentünk végig. Jó út volt, mert a szlovák autósok nem érzik úgy, hogy 70 fölött már helyszíni keresztrefeszítés jár, valamint az utak is jobbak arrafelé. Plusz még nem volt az a horror meleg, mint ami mostanában jellemző. Így aztán elég hamar értünk oda, ami azt illeti, egy kicsit talán hamarabb is, mint kellett volna. Mindezt annak ellenére, hogy a találkozó kitáblázása hagyott némi kívánnivalót maga után, mert a város végén, egy bezárt benzinkút mellett kellett észrevenni egy kb. 30*20 centis Event Area táblát. Még kérdezősködtünk is, de senki nem tudta, hogy itt egy 50-100 autós autóstalálkozó van.

Nagy nehezen betaláltunk, ahol alig volt még autó rajtunk kívül, ami nem kecsegtetett sok jóval. Beálltunk a helyünkre, aztán kicsit körbenéztünk. Az előző találkozóhoz képest látszott, hogy nagyobb lett a rendezvény, de abban egyelőre csak reménykedni tudtunk, hogy ezt a nagy helyet autókkal is kitöltik, nem csak a helyszín lesz nagy.

 

Szerencsére elég hamar elkezdtek érkezni a gépek. Jött egy KITT, akinek a szlovák tulajdonosa sajnos semmilyen nyelven nem beszélt a sajátján kívül, így vele elég hamar megrekedt a kommunikáció. Aztán jöttek mindenféle szép gépek, a galériába beleraktam párat.

Egy bosszantó dolog volt, amikor kizavartam egy gyereket az autómból, majd rászóltam az apjára is, hogy mégis hogyan gondolja. Mert ha kéri, akkor úgyis hagyom, hogy beleüljön a kölök, de ha a környéken sem vagyok, akkor mégis miért engedi a garázdálkodást? Erre egy csodás választ adott: "De hát nyitva volt az ajtaja!" És bazmeg ha benne hagyom a kulcsot, akkor egy kört is mész vele vagy mi? Erre már csak röhögcsélt, majd beszéltünk pár percet és lelépett. Érdekes emberek vannak.

Volt pár új Mustangos, akiknek nem nagyon jött le, hogy mégis hol vannak, mert teljes hangerőn nyomatták a korszerű huppogós zenéiket, illusztrálva, hogy milyen drága hangcucc van az autóikban, de szerencsére őket elég hamar leállították.

dszcsodaroncs.jpgSzerintem a találkozó legeredetibb gépe egy türkiz nem tudom micsoda volt, amit trélerrel hoztak, mert az életben nem fog rendszámot kapni, annyira szakadt. Viszont a csávó és a csaja, akik jöttek vele, annyira hozták az életérzést, hogy szerintem simán vitték a showt.

Aztán jött pár egyéb program, mint felnidobó verseny és társai, amin sokan elég jól szórakoztak, de nekem jobb élmény volt, hogy ekkor jött meg a magyar KITT és az egyik Vurdonos ismerősöm is. Velük egyből el tudtunk beszélgetni, és meg is csináltunk néhány kötelező fotót. Azt hiszem nyugodtan kimondhatom az egyértelműt. A magyar KITT fényévekkel jobb volt a korábban érkezett szlováknál. Továbbra is csodás munka.

dszharman.jpgHárom - négy óra körül már éreztük, hogy nekünk elég volt a napon aszalódásból, ezért összeszedtük magunkat és hazaindultunk. Végeredményként azt mondom, hogy megérte elmenni, majd megyek még máskor is, de még van hova fejlődni a rendezvénynek.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr3414169823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása