HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Driven

2018.09.19. 10:00 :: Sidaries

Másfél hete, szeptember 8-án a velencei filmfesztiválon bemutatták a Driven című filmet, ami John Delorean egyik újonnan elkészült életrajzi filmje. Korábban írtam már róla, hogy készülnek John Deloreanes filmek, de ahogy nézem, ez nem azok közül való. Azokról igazából azóta sem hallottam. Őszintén szólva még nem sokat tudni erről sem, de amit innen-onnan tudok, összeollózok.

drivenbemutato.jpgEz a film főleg a John Delorean (Lee Pace) és Jim Hoffman (Jason Sudeikis) közötti kábítószerügyre koncentrál, elsősorban Hoffman és az FBI szemszögéből. Van pár általános kritika a filmről, általában jókat írnak a forgatókönyvről és főleg a színészekről, de az ilyenekkel én óvatos vagyok, inkább megpróbálom majd valahol megnézni, de ahogy a marketingjét nézem, ebből inkább torrentezés lesz. A film stílusa elég érdekesnek tűnik, mert hol a thriller, hol a vígjáték elemeket emelik ki belőle, bár ahogy nézem az előzetest, inkább a vígjátékhoz lesz közelebb.

drivenposzter.jpgTöbb helyen olvastam, hogy maga a film készítése sem ment egyszerűen, mert Puerto Rico volt a helyszín, de a forgatás alatt két hurrikán is áthaladt a szigeten, amik egy részét romba is döntötték. Emiatt sok jelenetet újra kellett venni, vagy éppen olyan szögekből folytatni, ahol még megfelelően álltak a házak. Külön gond volt az áram előállítása, valamint az amerikai stáb igényeinek kielégítése. Szerencsére túljutottak a gondokon és végül sikerült befejezniük a filmet, bár emiatt kicsit hasonló is az elkészülése a DMC sikeréhez.

A velencei fesztivál után Torontoba vitték a filmet, ahol próbáltak neki forgalmazót találni, remélem sikerrel.

Az alábbi linken van két videó, beágyazni sajnos nem tudom őket, de megéri megnézni. 

Ide kattintsatok!

 Aki pedig több képet szeretne, az mehet a Twitterre.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr1514247755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása