HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Esküvős fotózás

2018.10.10. 10:00 :: Sidaries

Mondhatnám, hogy volt megint egy szokásos "szülinaposom", de ez most kicsit más volt, megéri külön megemlíteni. Először is nem szülinapos volt, hanem, ahogy a cím is mutatja, esküvői fotózás. Emiatt kicsit más volt az egész, habár a kérdések hasonlóak voltak. Viszont itt most az autó csak mint díszlet volt fontos, ezért a kérdések is kicsit kevésbé voltak dominánsak, aminek azért örültem. Mivel pedig a pár és a kísérőik nagyon jó fejek voltak, ezért tök jól elvoltunk, az meg külön jó volt, hogy a szokványos Tesco parkoló helyett két helyszínt is végigfotóztak.

Év végére eljutottam odáig, hogy a szokásos Tesco parkolót rettentően meguntam és habár lett volna a környékén bőven hely, ahol csodaszép esküvői fotókat lehetett volna készíteni, én mégis Komáromot és az erőd környékét jelöltem meg, mint optimális helyszínt és a fotókat elnézve jól is tettem.

eskuvosok1.jpgElőször a monostori erőd előtt kezdtük a fotózást, majd bementünk a városban levő igmándi erődbe, ami igazából ugyanaz, mint a monostori, csak kicsiben. Egyébként napi ismeretterjesztésként megemlítem, hogy a komáromi erődrendszer Európa egyik legnagyobb erődrendszere, amit a 20. század elejéig folyamatosan bővítettek, soha nem sikerült bevenni senkinek (ami mondjuk köszönhető annak is, hogy az ország közepén volt, ezért kevés valódi ostromot látott.), és a 48-49-es szabadságharc idején Klapka György itt adta fel végül a szabadságharc utolsó erősségét, szabad elvonulásért cserébe. Persze számomra sokkal fontosabb, hogy minden évben itt héderezünk a NAAFon, ezért a helyszín már alapból szimpatikusabb, mint egy Tesco parkoló.

Szóval itt is, meg a városon belül levő erődrészben is fotóztak rendületlenül, közben volt egy kis eső, meg ránk is sötétedett, de végeredményben nagyon jó képek készültek. Ebből most egyet rakok ide, plusz néhány sajátot, szerintem jók lettek. Hoztak egy marha jó újságot is, amit a Vissza a Jövőbe napon, 2015.10.22-én nyomtak. Ennek is lefotóztam minden oldalát, majd egyszer azt is megírom, hogy abban mi volt. Vagy legalábbis felrakom ide, mert nem biztos, hogy azt a sok oldalt egyesével lefordítom. Ezzel pedig megspórolok mindenkinek 45 dollárt, mert ennyibe kerülne megvenni.

Egy szó, mint száz, az elmúlt hónapok legfrankóbb találkozója volt, ilyen lehetne még akárhány. Idén már csak egy lesz, plusz egy vár még megírásra, aztán lehet várni a jövő évet. Mellesleg a második képen a galériában elrejtettem egy ufót. Aki megtalálja, az vehet magának egy sört.

2 komment

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr6814289847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leeroy869 2018.10.10. 10:57:42

Ott settenkedik elől a kocsi alatt a világító egyszemű merkúrlakó!
süti beállítások módosítása