HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • Sidaries: @sóhegy049: Igen, a bal első fék egészen addig nyikorgós volt, amíg ki nem cseréltem a féknyergeke... (2022.11.05. 21:01) Ennyibe kerül egy Delorean 2022
  • Mairtin: @leeroy869: Alapvetően az eseményre nyomott póló volt. De ha van rá igény több darabra (nem 1-2 a... (2022.10.07. 16:39) Hannibal: NAAF sirató 2022
  • Sidaries: @Mairtin: Nagyjából igen. Az itinerről ezért raktam fel képet, azzal együtt talán jobban érthető. ... (2022.06.09. 11:07) Balaton Classic 2022
  • CSOKKI MÁLNA: @gigabursch: No igen, akkor inkább a Lambó, ha már felfelé nyílik.. (2022.06.03. 10:47) Az Új Delorean
  • Rocko-: @leeroy869: nem az autóval volt a bajuk. @Sidaries: nem megy sokaknak a szövegértés. :) (2022.04.28. 19:02) Magyarósi Csaba

Egy jegyzőkönyv II.

2019.02.13. 10:00 :: Sidaries

Folytatom a jegyzőkönyv fordítását, az előző rész itt olvasható el. Valami okból a 8. pont után a 11. következik, de azt hiszem ennek az okára soha nem kapok választ. 

11. Csomagtartó élvédő

Elkészült egy műanyag élvédő a csomagtartó külső és belső részének az elválasztására. A beszerzés visszajelez a beszerezhetőségről.

12. Üzemanyagbetöltő nyílás zárólap

Egy zárt tömítés letesztelve és megfelelőnek tűnik. A hivatalos jóváhagyás április 28-án várható.

13. A és B oszlop - Ajtó

Hosszútávú újratervezés vizsgálat alatt. A rajzok május 1-én lesznek készen. Az újragondolt rögzítés és borítás rövid távon bemutatásra kerül. A rögzítőkapcsok lyukai nincsenek megfelelő helyen, a javított részeket átadjuk a beszállítónak.

14. Kormányoszlop védő

A javított minta jóváhagyva, az új alkatrészek elérhetőek. A hatékony elhelyezésről jelentés készül.

15. Hátsó légbeömlő tömítés

ECR (Engineering Change Request, azaz Mérnöki Módosítási Kérés - kösz a hozzászólónak, aki azóta eltűnt a hozzászólásaival együtt.) elindítva, az alkatrész hosszú távú áttervezésével kapcsolatban. A minták itt vannak beépítésre, funkcionálisan megfelelőek. Április 17-ig további 100 pár érkezik.

16. Üzemanyagbetöltő csapóajtó

A cégvezetés kérésére ez az alkatrész megszüntetésre kerül. (A 3200-as VINtől el is tűnt)

17. Emelőpont fedőelem

Összeszerelve vesszük. A beszerzés visszajelez április 28-ig.

18. Csomagtartó beállítás

Áttervezés alatt a csomagtartó behelyezése. Az új belső tömítés szállítmány már jobban kitölti a hézagokat.

19. Műszerfal elhelyezés

A műszerfal első rögzítései ezentúl süllyesztve lesznek, hogy további beállítást tegyenek lehetővé. A rádió beépítőkeretének a két felső keretrésze átdolgozásra került, így a rádió közelebb kerülhetett a műszerfal síkjához.

20. Puha első és hátsó rész illeszkedés

Az Összeszerelőüzemben összeállítottak egy autókarosszériát, amire felszerelték a puha első és hátsó részeket is, és az elemek szépen illeszkedtek az acélelemekhez. Némi további munka még elvégzésre kerül, kisebb fejlesztések érdekében - mindez az acélelemek beállítási határértékeivel kapcsolatban. Az acélelemek mintái leszállításra kerülnek a Phoenixhez (Egy német cég, ahol a műanyagelemek készültek, elég nagy selejt aránnyal) és a DMCLhez is, hogy fejlesszenek a rögzítési megoldásokon, hogy az elemek illeszkedése jobb legyen. A határidő május 7. (A Deloreanek illesztési hézagai legendásan nagyok, úgy látszik a gyárnál is észrevették)

Szólj hozzá!

Címkék: fejlesztések dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr314623404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása