HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Év eleji indulás

2019.03.20. 10:00 :: Sidaries

Az elmúlt hónapban már mentem párszor az autóval, de nem volt túl sok különleges, ezért a három dolgot egyben írom meg. Februárban, mikor már jobb idő lett, elmentem az év eleji olajcserére, és pár kisebb javításra. A kisebb javítások mindössze annyit jelentettek, hogy szokás szerint folyt a hűtővíz az autó jobb elejénél és meghúztak pár bilincset, plusz megzsírozták az angle drive-ot, hogy a jövőben se szakadjon el. Munkadíjjal, olajjal együtt 25000 Ft-ot fizettem, a szokásos.

szerelohozmenet.jpgKét hibám van még, mindegyik villanyszerelős, oda be kéne valamikor jelentkeznem. Először is a jobb első hangszóróm nem működik, ezt biztosan írtam már, valamint a reflektor mindig világít egy kicsit, ami szerintem nem helyes. Valamikor ezeket is meg kéne csinálni, mert egy hónap múlva a  Duduval a tervek szerint elugrunk az Edhez, hogy átnézessük a gépet és kiránduljunk egy kicsit. Addigra jó lenne, ha ezek már megfelelően működnének.

evelejitakaritas.jpgMiután megvolt a szerelés, le is kellett mosatni a Deloreanről a tél összes mocskát, mert habár idén annyira nyálkás volt az idő, hogy ki sem mentem vele hosszabb útra, a rászállt por bőven meglátszott rajta. A waxolást és az extra kezelést továbbra sem tartom jó ötletnek, mert habár kizártnak tartom, hogy kárt okozna, de hasznát sem látom. Egy sima mosás és porszívózás bőven elég. Plusz volt egy műanyagápolás, valamikor pedig egy bőrápolás is helyén való lesz.

megyleanap.jpgMiután pedig már szép volt az autó, megvolt az idei első szülinapos is. Sok különlegességet nem tudok elmondani, ismét jót beszélgettünk, mentünk egy kört, tehát ismét megismertem pár nagyon jó fej embert, de ezen felül nem volt más. A Delorean tehát nagyon jó állapotban van, szerintem nem lesz gond a jövő hónapi úttal.

És az utolsó kép alapján azt hiszem felírom a hibák közé a csomagtartó beállítását is.

Szólj hozzá!

Címkék: vezetés szerelés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr4314701790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása