HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Egy klip

2019.07.17. 10:00 :: Sidaries

Őszinte leszek, ez megint egy olyan klip, illetve film volt, amire nem túlzottan figyeltem oda, mert a leírás alapján a hangulata bejött, így nem kérdeztem sokat, hanem mondtam a feltételeket, és pár napra rá azt vettem észre, hogy éjjel 11-kor Tatabányán vagyok a bezárt bánhidai erőmű előtt, és várom a következő filmes bandát.

captainflame1.jpg

Akik egy pofás késéssel meg is érkeztek, de addig elvoltam zenehallgatással, meg telefonsimogatással. Érkezés után gyors bemutatkozás, autócsodálat, szokásos körök, aztán a stáb nekiállt összerakni a felszerelést. Itt már látszódott, hogy az előzőeknél jóval profibb csapat érkezett, rendes fényekkel, több kamerával, ötletekkel, koncepcióval. Elég sokáig szöszöltek a technikával, de miután sikerült áramot szerezni, el is kezdődött a forgatás.

captainflame2.jpg

Itt annyira sok különleges dolog nem volt, elmondták a jelenetet, kis mozgás, autóból kiszállás, elhaladás, pózolás, szokásos dolgok, de ami nagyon tetszett, azok a fények voltak. Annyira jól nézett ki a Delorean az erőmű hátterével, a füsttel, a fényekkel, hogy alig lehetett betelni vele.

Mellesleg pedig megismerkedtem megint pár jó fej emberrel, és persze ez a rész volt ismét a legjobb. A filmet Hatvani Balázs rendezi, ő volt a kapcsolattartóm is, Minárovits Péter szerepel benne többek között, akit én elsősorban szinkronhangként ismerek, főleg a Spongyabob révén, de szintén szerepel egy Grayson Hugh nevű amerikai zenész, énekes és filmzene író is. Őszintén szólva eddig nem hallottam róla, de egy igazán kedves és közvetlen ember, elég sokat dumáltunk mindenféléről vele és feleségével Pollyval, a kisebb szünetekben, amiket tartott a stáb.

captainflame3.jpg

Elég sokáig szórakoztunk, a tervezett egy, másfél órának az lett a vége, hogy négy órakor estem bele az ágyba, de eddig ez volt talán a legjobb filmezésem. Az alábbi linken pedig megnézhető egy kis werkfilm, amiben van Delorean is.

Captain Flame - Making Of Music Video - Grayson Hugh / Dorina Csifó

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr1514957366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása