HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

A Deloreanközösség II.

2010.06.18. 09:55 :: Sidaries

Tamir Ardon lesz a következő bemutatásra érdemes ember. Két igazán fontos oldal volt Deloreanbuzériám kezdetén. Az egyik a már említett dmcnews, a másik pedig Tamir entermyworld.com-ja. Míg az első egy elég komoly, sok - olykor száraz - információt közlő oldal, addig Tamir oldala nekem sokkal könnyedebb, közvetlenebb. Információszinten is más a célja. Nem annyira magáról az autóról, hanem inkább a körülötte szóló kultuszról, hype-ról szól. A legnagyobb érték az oldalon a hihetetlenül sok, 200 scannelt újságcikk. A blogom képanyagának és információtartalmának jó része innen származik.

Kb. egy éve írtam neki egy levelet. Akkor már megvolt az autóm és gondoltam szólok neki, hogy nem utolsó sorban az ő oldalának az inspirációjára vettem és nagy meglepetésemre válaszolt is és pár levélben elbeszélgettünk. Közben kiderült, hogy van némi magyarországi kötődése, mert pár évvel ezelőtt volt egy nyolc részes sorozat Valami Hungary címmel, amiben ő szerepelt az egyik haverjával. Ahogy a neten utánolvastam nem lett egy átütő siker, de ő pozitív élménnyel zárta az egész történetet.

Elég sok dolgot tanult orvoslástól kezdve, filmezésen át, sejtkutatásig, de a számunka legérdekesebb dolog az oldalán kívül az, hogy 1997 óta a 11474-es Delorean tulajdonosa. Keveset használja, talán ha 20000 mérföld van az autóban. 

Tamirnak szerencséje volt abban, hogy elég közel tudott kerülni John Deloreanhez és többször is találkoztak. Lányával Kathrynnel pedig baráti kapcsolatot ápol. Ha jól tudom, akkor ők ketten egy dokumentumfilmen is dolgoznak John Delorean életéről.

Itt egyébként már említettem Tamirt: Kathryn és Tamir

 

Szólj hozzá!

Címkék: közösség

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr612090830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása