HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Klubtalálkozó 2023

2023.10.18. 10:00 :: Sidaries

Kicsit később, mint szokott, de azért csak meglett szeptember végén az idei klubtalálkozó is. Ezúttal csak egy hiányzónk volt Dubniczkia személyében, mindenki másnak sikerült odaérni, igaz voltak veszteségek. Mivel az idei mozgatható gépállomány a belga Delorean miatt már hat darab, ezért egy darabig esélyes volt, hogy az összes autó megérkezik McFlyékhoz, amivel országos rekordot döntünk, de aztán ez a szám sajnos kopni kezdett. Először az új Delorean esett ki, mert éppen egy kisebb felújításon esik át, és nagyon valószínű, hogy ez az egész októbert is igénybe fogja venni. Azért még így is öt autó volt a terv, de a végén Skynet autójának is lett valami nyűgje, ami miatt ő is offos autóval érkezett. Pedig direkt ezért gyümölcsleveztünk az érkezéséig, mert ismét terveztük a falu végi közös fotózást, pont mint tavaly is. Végül aztán négy autóval már nem volt értelme menni, mert ennyi már máskor is volt, így neki lehetett feküdni a szokásos Rot Gut / padlizsánkrémes szendvics kombónak, és mondhatom, hogy sikerre is vittük a dolgot.

klubtalalkozo2023-1.jpg

A siker kilenc körül érkezett, amikor Hannibal lepihent egy kicsit, majd utána kicsit visszavettünk, és inkább a sütögetésre helyeztük a hangsúlyt. Itt is jól eldumált a tömeg, aztán a házban folytattuk a beszélgetést. Igazából innen már meglehetősen szokásos lett a dolog, az elmúlt egy év történéseit beszéltük meg, miközben Hannibal is megéledt és végül éjjel 3-4 körül végeztünk. Idén bilincselés ugyan nem volt, de volt más, de arról most inkább nem beszélnék. :)

A másnap reggel meglepően könnyen ment. Nem voltak nagy másnaposságok, bár délig azért minden ottmaradó várt, nehogy véletlenül pirosat fújjon egy esetleges rendőri alkoholszondába. Ezen a délelőttön igazán csak egy vicces dolog volt, az, hogy reggel 7-8 körül ukrán beszélgetésre ébredtünk, mert jöttek a munkások McFly házát építeni. Ilyenre még nem keltem.

McFly ezúttal Bopat autóját kapta meg szétszedésre, összerakásra. Szegény autó az elmúlt években, nagyjából 2016-tól kezdve folyamatosan romlik, mert Bopat szervizháttere sajnos nem annyira jó, mint a miénk. Így ide is már erősen köhögős állapotban érkezett, ezért maradt is. McFly meg majd megszakérti, hogy mi is lesz vele, de a fél oldalas hibalista, amiből a "motor" csak egy sor, valószínűleg ad lehetőséget a kreativitásra. Szerencsére a többi autóval nincsenek nagy gondok, bár az ajtóbeállításom miatt jövő tavaszra ismét bejelentkeztem a McFlyhoz. Pont ahogy idén tavaszra is. Hát vannak ilyen ráérős dolgok a klubban.

klubtalalkozo2023-2.jpg

A buli jóságára pedig a legjobb bizonyíték, hogy nem nagyon készültek értékelhető képek. Sem az autókról, sem rólunk. Ennek ellenére biztosan állíthatom, hogy jövőre folytatjuk.

1 komment

Címkék: közösség találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr418228383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.10.18. 12:45:39

Az utolsó bekezdésben a lényeg!!!

:-)))
süti beállítások módosítása