HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Kormánybőrözés reloaded

2009.11.18. 09:38 :: Sidaries

Azt hiszem a Hollandiával kapcsolatos történetek még sokáig elő fognak jönni a blogon. Ez a mostani is ilyen félrészben a hollandiai kalandozásaimhoz köthető lesz. Ezt írtam a Hollandia VII. avagy Ed bejegyzésben, hogy: "Volt még egy másik jó történet is, de arról majd kicsit később fogok írni bővebben, mert még nem zárult le." Na ez most már lezárult, így megírom.

Történt ugyanis, hogy amikor Ednél voltam elég sokat beszélgettünk mindenről, de természetesen főleg az autó volt a téma. Tudtam, hogy nem dolgozik olcsón (60 eurós órabér) és gondoltam kicsit eldicsekedek az olcsó keleti munkaerővel.

Mondtam neki, hogy bezzeg minálunk a kormányomat 55 euróért megcsinálta a fickó mindenestől. Ed egyből abbahagyta a fékem szerelését és nekiállt kormányt tapogatni és azt mondta, hogy frankó munka, lehet, hogy majd küld kormányokat. Mondtam, hogy persze küldjön csak, aztán majd azokat is megcsináltatom. Ment tovább a nap többet erről már nem volt szó.

Utána hazajöttem és elkezdődött a sebváltóm felújítása. Megrendeltem egy kupac cuccot hozzá, Ed összeszedte és elküldte. Valamint mondta, hogy ha nem gond, akkor lesz benne három kormány is. Ide is ért és tényleg. Szépen összerakva a dobozba bent voltak. Mellesleg olyan helykihasználással, hogy nem bírtam többet visszarakni. Abba a dobozba egyszerűen nem férhet bele három kormány, de belerakta! 

Aztán mentem is egy kört a szerelőmhöz az alkatrészekkel és egy kört a kormányoshoz bőrözésre. Mikor elkészült szépen visszaküldtem Hollandiába, majd kiszámoltuk kinek mennyibe került ez az egész és abban maradtunk, hogy a következő vásárlásomból még van 3000 Ft engedményem. Frankó.

Az igazat megvallva természetesen nem ebből gazdagodtam meg és ha legközelebb is lesz ilyen, akkor sem fogok túl sokat kérni több okból. Az egyik, hogy az Eddel jó jóban lenni. :) A másik, hogy egy másik Deloreanosnak mindig segít az ember, ahogy ő is kicserélte a fékeimet hitelbe. 

Hát ennyi volt a nagy történet és még a végére egy teljesen offtopik kép. Most hétvégén készült, miután letakarítottam az autót és mielőtt beálltam végleg a garázsba télire. Most jöhet az Esti Mese végedala. :)

2 komment

Címkék: hollandia

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr381533718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bopat 2009.11.18. 13:42:53

Látod, látod, ezért találták ki a fényképezőgépet, fotózni kellett volna a kormányokat a doboz kibontása után :)

Evil1979 2009.11.18. 16:37:28

Régen mindig Én segítettem a csomagolásban amikor Ter-Kép. voltam egy csapágyas cégnél. Nálam nem volt olyan, hogy ne tudtam volna összecsomagolni a dolgokat, a végén ha kellett akkor összenyomtam a csapágyat is hogy beférjen egy dobozba :).
Kölcsön szerelés vissza bőröz! :D
süti beállítások módosítása