HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Sonja

2023.06.26. 10:00 :: Sidaries

Régen volt már a DMC történetével kapcsolatos bejegyzés, de most lesz kettő is. Ez az első egy kis érdekesség, a majd következő második egy nagyobb lélegzetvételű és fontosabb eseményt dolgoz fel. Szóval akkor John Delorean és Sonja. Ezt a történetet nem szeretném ezen túl kommentálni.

Amikor 1982 elején már látszott, hogy a DMC nagy bajban van, John Deloreanre nagy nyomás nehezedett, hogy fenntartsa a cég működését, a saját költekező életstílusát, és a szellemi épségét is. Sonja a harmadik pontot támadta meg. Az egész még 1977-ben kezdődött, amikor John és Christina már egy ideje gyereket szerettek volna, de nem jött össze. Christina ekkor elment New Yorkban az 55. utcában levő tenyérjóshoz, akivel elbeszélgetett. A beszélgetés alatt Sonja felállt, megtöltött egy befőttes üveget vízzel, Christina széke alá helyezte, majd beszélgettek tovább. A beszélgetés végére a víz vérré vált, és Sonja azt mondta, hogy most már teherbe fog esni. Valóban így történt, Christina ugyanebben az évben életet adott Kathryn Deloreannek, Sonja pedig kapott 10000 dollárt.

Később aztán, amikor a DMC krízise közeledett, Christina tanácsára John is meglátogatta Sonját és egy időre teljesen a bűvkörébe került, minden fontos döntésnél kikérte a véleményét, és fizetett. Többek között a drogüggyel kapcsolatos kétségeit is megosztotta vele, de Sonja csak annyit mondott, hogy minden az elképzelései szerint fog alakulni. Mindemellett John eddigre elég sok gyógyszert is szedett, ami könnyen lehet, hogy befolyásolta az ítélőképességét. Altatókat, fájdalomcsillapítókat, valamint volt, hogy olykor napi 15 kávét is ivott. Ebből a helyzetből a letartóztatása és a rövid börtöntartózkodása zökkentette ki, amikor is rájött, hogy életvitele fenntarthatatlan. Megtért, majd később úgy tekintett vissza erre az időszakra, hogy Sonját az ördög csatlósának látta, aki csak kihasználta őt. Ezen túl pedig  maga sem érti, hogy hogyan tudta elcsavarni a fejét egy egyszerű tenyérjós, miközben önmagára mindig egy tanult, racionális emberként tekintett.

Szólj hozzá!

Címkék: történelem nők

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr6518152604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása