HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Változások

2016.01.15. 10:00 :: Sidaries

Még valamikor 2009 körül alakult ki a rendszer, hogy hétfőn általános információkról vagy valami kis rövid dologról írok, szerdán az autómmal való kalandozás a téma, pénteken pedig a gyár történelmét dolgozom fel. Az első kettő aránylag könnyű, mert újratermelődnek az élmények, a találkozók és a hírek. A pénteki bejegyzések viszont már a kezdeteknél is limitált mennyiséggel bírtak, elvégre egy több mint 30 éve bezárt gyár történetéről beszélünk. Amikor nekiálltam, úgy gondoltam, hogy úgy fél-egy évig nem lesz gond, aztán majd meglátom, van-e még anyag. Azóta eltelt 7 év és mostanra jutottam el odáig, hogy kész, vége, elfogyott. Nincs több téma, amiről írhatnék. Mármint olyan, ami két csavar arrébb rakásánál érdekesebb. Mostanában is találok képeket, adatokat, amik érdekesek, de ezek már soha nem elegek egy önálló bejegyzéshez. Mindegyikük már meglevő bejegyzések bővítésébe, javításába megy bele. Jelenleg is 8-10 ilyen vár arra, hogy megkeressem a megfelelő bejegyzést, amibe passzolnak.

Ebből a hosszú bevezetőből már látszik, hogy hova fogok kilyukadni. A pénteki bejegyzések ebben a formában megszűnnek, a blogjavítások pedig valószínűleg megszaporodnak, legalábbis rövid távon. Aztán ha belefutok valami érdekesbe, akkor azokat persze megírom, de új anyagot keresni minden hétre már akkora időbefektetést igényel, amivel nem rendelkezem.

Az így felszabaduló időmet továbbra is a Delorean témájával fogom eltölteni, csak éppen egy teljesen más munkának állok neki. Egy olyannak, aminek az ötlete még 2011-ben fogant meg a fejemben és azóta is többször előkerült, de idő hiányában nem sokra jutottam vele. A fórumot is olvasók már tudhatják miről van szó, a Delorean Timelineról. 

Ez terveim szerint egy angol nyelvű, nem blogjellegű, hanem tematikusan kereshető, rendszerezett grafikus oldal, amire szeretném feljegyezni a Deloreannel kapcsolatos összes fontosabb eseményt minél részletesebben. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a jelenlegi blogomat állok neki visszafordítani angolra, ami azt hiszem jó szórakozást fog nyújtani az elkövetkező 7 évre ismét. Két sikertelen próbálkozás után úgy tűnik, hogy most van egy megbízható programozóm, talán ezúttal lesz valami ebből az egészből. Ha igen, akkor az eddigi legteljesebb DMC adatbázis kezdő lépéseit olvastátok. :)

2 komment

Címkék: deloreantimeline egyéb írás

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr258272724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabi DMC · http://delorean.blog.hu 2016.01.16. 18:53:52

Nick Sutton könyvében azért lehetne találni jópár bejegyzésre elegendő sztorit, illetve megjelent mostanában Barrie Wills könyve is.

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2016.01.17. 07:45:14

@Szabi DMC: Ez igaz, viszont azokat nem akarom lenyúlni. A netes adatok szabad prédák, de ezekből átírni szerintem nem helyes. Majd pár év múlva, esetleg.
süti beállítások módosítása