HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Benzinpumpa cserélgetés és Vurdon minitalálkozó

2010.08.18. 11:38 :: Sidaries

Lassan most már utolérem magam a történésekkel. A kertipartis beázós hétvégével hagytam abba, most pedig a következő hétvége eseményei jönnek.

Már régen szereltem az autón bármit, úgyhogy úgy gondoltam itt az ideje szólni McFlynak, hogy lenne egy kis bütykölés ha lenne kedve. Ki kéne cserélni a benzinpumpát, mert ahogy itt írtam félő, hogy megadja magát. Szerencsére ráért és kedve is volt, így szombat délben találkoztunk és azonnal neki is fogtunk a szerelésnek.

A következő cuccokat rendeltem az Edtől: benzinpumpa, a pumpát tartó gumi és egy gumifedő a pumpa fölé. Meg is érkeztek még a megelőző héten és amikor szétkaptuk az autó elejét ezt láttuk:

A pumpán állt a víz, amit még a múlt heti esőben kapott, alatta pedig rozsdás volt minden. Kiszedtük az egészet, kiöntöttük a vizet, szétszedtünk és letakarítottunk mindent amit tudtunk. Majd ahogy jobban megnéztük a következőket állapítottuk meg.

- A pumpa nem tűnik túl réginek, de akkor miért volt olyan rossz a hangja?

- A pumpát tartó gumi tökéletes állapotban van, nem kell cserélni.

- A gumifedő eléggé meg van keményedve, de még használható.

Szóval igazából csak a pumpa kell, a többit vissza lehet küldeni az Ednek. Még szerencse, hogy megbeszéltem vele, hogy ha valami nem kell, akkor visszaveszi.

Ki is cseréltük a pumpát, visszaraktunk mindent, beindítottam az autót és minden szépnek tűnt kb. 10 másodpercig. Aztán szólt a McFly, hogy valami gebasz van, mert a pumpa egyik áramfelvevő pólusán nyomja ki a benzint. Húha, ez kemény. Egy kicsit még próbálkoztunk, de sajnos bele kellett nyugodni, hogy ez a pumpa szar.

Szóval megint ki a pumpa, be a régi pumpa, az megy. Azóta is az van, a rosszat visszaküldtem Hollandiába a két gumirésszel együtt és most várok az új, jó pumpára. Ez a régi meg megy tartalékba, jól jöhet még.

Ezzel azonban még nem volt vége a napnak. Reméltem, hogy az új pumpával megyünk Győrbe egy Vurdonos minitalálkozóra, de végül a régi is rendesen tette a dolgát. A Vurdon telephelyén volt a találkozó és kb. 10 autó jött össze. Elég jól elvoltunk, Deloreanról bikáztunk be egy Mustangot,

elneveztünk egy nagy Kék autót (talán Cadillac) IBM-nek, felvonultunk a városban és minden ilyenkor szokásos dolog. A végén pedig a Praktiker parkolóban a Viper vitt jelentkezőket egy kis aszfalttépésre.

Jó mulatság volt. :) Hazafelé menet pedig a Delorean (kilométerszámlálója) megfutotta a 55555 mérföldet, amit természetesen elfelejtettem lefényképezni.

1 komment

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr22230277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bopat 2010.08.18. 14:16:46

Azért rendesen eláztál akkor, rendes eső lehetett.
süti beállítások módosítása