HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Get out and Drive

2024.08.21. 15:00 :: Sidaries

Kicsit megborítom a kronológiát, mert az idei American Cars on the Beachről kéne írnom, de előre veszem a múlt hét egy rövidebb és gyorsabban megírható  eseményét. A Rozsdakupaccal az indulásuk óta jóban vagyok, mert igazi autóbuzik, és mellette egyébként is jó csávók. Aztán igaz, hogy 2011 óta sok minden változott, a magazin már régen meg is szűnt, de maradt egy elég jó kis mag, akikkel el lehet néha hülyéskedni. Ennek az eredménye a Get out and Drive kezdeményezésük, aminek a lényege -  és ez a nevéből is látszik - hogy ne csak a garázsban tároljuk a gyönyörű vasainkat, hanem igenis menjünk velük, használjuk őket! Ez a mostani volt a harmadik ilyen megindulásuk, és mivel ez már az én környékemen volt, ráadásul az időpont is jó volt, ezért ideje volt, hogy én is csatlakozzak.

goad1.jpg

Ezért aztán múlt vasárnap Etyek felé vettük az irányt, ahol az Etyeki Pörkölőben, egy helyi  kávémanufaktúrában volt a gyülekező. Kicsit hamarabb odaértünk, de gondoltuk akkor addig megiszunk valamit. Meleg volt mint az állat, ezért a kávé helyett inkább egy kólát ittunk, valamint a Dudu evett egy meggyes sütit, amit azóta is emleget. Pozitív előjellel. Aztán szépen nekiálltak gyűlni az autók. Jött egy  kupac Zsiguli, pár BMW, egy Jaguár, egy NSU, és elég sok Bogár, plusz két Transporter, plusz néhány egyéb jármű is. Kb. 20 autó gyűlt össze, egy kisebb autókázáshoz éppen jó. Vártunk egy kicsit, mire mindenki megérkezett, aztán nekilódultunk.

goad2.jpg

Maga az út az Etyek - Tarján - Bajna - Tát - Esztergom - Párkány - Szob - Nagymaros vonalon haladt, kb. két óra alatt értünk végig. Szép utak voltak, nagy részét ismertem is, de az Etyek - Alcsútdoboz  közötti fasor az egyértelműen a legjobb volt az összes közül. Minden gond nélkül mentünk végig, hogy aztán Nagymaros előtt lekanyarodjunk egy helyi büféhez, ahol aztán ismét megnéztük egymás autóját, kicsit vegyültünk, ittunk egyet, majd hazafelé vettük az irányt.

goad3.jpg

Ami ismét csak teljesen eseménytelen volt. A Delorean nagyon szépen működött, élmény volt menni. Egy gond lehet, hogy lesz, mert a légkondi mintha néha nem kapcsolna be, vagy legalábbis 2500-as fordulat alatt nem kapcsol be, eddig ilyen nem volt. Ennek majd utána kell nézni valamikor.

goad4.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vezetés találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr9618470617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása