HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

John Delorean és a nők

2010.10.08. 10:06 :: Sidaries

Olvastam valahol, hogy a karizma szót azért találták ki, hogy legyen ami leírja John Delorean megjelenését és fellépését. Ez nem tudom, hogy 100%-ban igaz-e, de az kétségtelen, hogy minden jellemzésében egy rendkívül hatásos, karizmatikus playboyról van szó, akit az emberei szívesen követnek. Sokan ennek tulajdonítják, hogy meg tudta győzni az angolokat a támogatásról és azt is, hogy megúszta felmentéssel a kokainüzletét. Akárhogy is van, az biztos, hogy a nőkre különösen nagy hatással volt és elég szép trófeagyűjteményt hozott össze. Harmadik (és számunkra legfontosabb) feleségéről, Christina Ferrareről már írtam, így ő ebből a felsorolásból most kimarad.

John Delorean első felesége Elizabeth Higgins volt, a titkárnője. Róla elég kevés információt találni a neten, valószínűleg azért, mert még azelőtt (1954) házasodtak össze mielőtt John híressé vált volna. Ez után jött csak a Pontiac GTO sikere. A GTO viszont megváltoztatta John életét és 1968 márciusában beadták a válási papírokat, majd egy hosszú, vitákkal teli válási procedúra után végül 1969-ben elváltak. Eszerint 15 évig voltak házasok, bár a pletykák szerint 1968-ra már jó ideje külön éltek. Delorean a válás okai közül elsősorban a saját munkamániáját emelte ki, illetve azt, hogy felesége nem tudott beilleszkedni a sikerrel járó új társadalmi közegbe.

1968 végén pedig egy kozmetikai sebésszel feltöltötte az állát, átalakította a szemöldökét és alakított egy kicsit az orrán is. A hivatalos verzió azonban az volt, hogy egy autó tesztelése miatti baleset miatt kellett ezeket a beavatkozásokat elvégezni. Ezt azonban senki sem támasztotta alá Johnon kívül, még a versenypálya üzemeltetője sem, ahol elvileg a baleset történt, bár ez nem biztos, hogy különleges, elvégre a GM vezetőinek tilos volt az ilyen veszélyes dolgokban részt venni, ezért a titoktartás érthető lenne. Azonban az biztos, hogy John arca jelentősen átalakult.

johnsurgery.jpg

Ebben az időszakban John folyamatosan járta újdonsült barátaival a discokat és szedte fel az újabb és újabb modelleket, színésznőket. Járt többek között Ursula Andresszel, Candice Bergennel és Nancy Sinatrával is, de nagyon sokat lehet olvasni egyéb szerzeményekről, trófeákról is.

johndeloreancsajai.jpg

John második felesége a házasságukkor 20 éves Kelly Harmon volt, Tom Harmon, amerikai futballsztár és Elyse Knox színésznő lánya. Esküvőjüket alig pár hónappal John előző feleségétől való válása után, 1969 június 1-én tartották. 

kellyharmon.jpg

Esküvőjüket ez pár közötti nagy korkülönbség és John gyors váltása is beárnyékolta. Kelly imádott lovagolni, sportolni és sokak szerint a létező legjobb génekkel rendelkezett, amikkel lehetett, ami a külalakot illeti. Kedvéért még John is megtanult lovagolni, pedig egy lovas balesetben még két bordáját is eltörte. 

kellyandjohn.jpg

Elizabeth után sajnos Kelly sem tudott a társasági életbe annyira bekapcsolódni, mint Delorean szerette volna. John szerint ebben szerepe volt a GM feleségeknek is, akik Kellynél jellemzően jóval idősebbek voltak, és ha nem is ellenségesen, de elég hidegen viselkedtek vele. Mások szerint inkább Kelly volt az, aki a szüleitől nem tudott igazán elszakadni. Akárhogy is, John és Kelly egyre több időt töltöttek külön, majd 1971-ben Kelly kezdeményezésére megindították a válást és 1972 augusztusára el is váltak.. A válás után szerepelt pár reklámban, valamint néhány filmben is, de végül nem lett színésznő. 1984-ben hozzáment Robert L. "Bob" Miller médiamogulhoz, 2002 óta Los Angelesben lakberendező.

kellyharmonketkep.jpg

John ismét pár hónap kihagyás és csajozás után vette el Christinát. Ők 1985-ben váltak el, bár elmondásuk szerint 1984-ben miközben John kokainügyének a bírósági tárgyalása tartott, mindketten megtértek és újjászülettek a keresztyénségben.

Ez után John egy kis ideig egyedülállóként élt, majd elvette titkárnőjét, Sally Baldwint akitől egy lánya is született, Sheila. Ők már együtt maradtak John 2005-ben bekövetkezett haláláig. A pontos esküvői dátumról két információt is találtam. Az egyik, hogy gyorsan újranősült, a másik pedig, hogy csak halála előtt pár évvel nősült meg újra. Szűk 20 év eltérés.

Szólj hozzá!

Címkék: nők dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr492355770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása