HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Szabályok

2013.02.27. 10:00 :: Sidaries

Ma rövid bejegyzés lesz, mert ezeket a szabályokat nem akarom más dolgokkal összevonni. Az elmúlt öt év alatt alakultak ki és szerintem minden jelenlegi és jövőbeli tulajdonos megjegyezheti őket nyugodtan. Lehet, hogy később még bővítem ezt a listát és persze mások ötletei is jöhetnek.

1. A Delorean egy , ezért mindig lesznek nyűgjei. Soha ne bízz benne vakon! Ha teljes restaurációt kap... valószínűleg akkor is hisztis marad.

2. Ha szerelni kell valamit, ami az olajcserénél bonyolultabb, akkor becsüld meg, hogy mennyi időt vinne el egy normál autó esetében. A kapott becslést szorozd meg hárommal és akkor nagyjából megkapod a Deloreanhez szükséges időt. Nem túl nehéz szerelni miután rájössz mindenre, de nehéz odáig eljutni.

3. Ha gond van, akkor egyszerű megoldásokra és kis hibákra gondolj. Főegységek nagyon ritkán romlanak el. Az elektromos és az üzemanyagrendszer mindig egy joker hibaforrás.

4. Deloreannel soha ne menj bele gyorsulási versenybe! Jó eséllyel veszteni fogsz, pedig a nyitott ajtókkal bárhol el tudod vinni a showt. 

5. Megkaptad a "Hol van a fluxuskondenzátor?" kérdést ötszázhatvanhetedszerre is? Vigyorogj! A kurva sem lepődik meg ha megba...ák.

 

3 komment

Címkék: használat

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr45104627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása