HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Elveszett dolgok

2015.01.21. 10:00 :: Sidaries

A hétfői blog nem feledékenységből maradt ki, hanem mert egyszerűen semmi írnivalóm nem volt. Bónuszként pedig rendes szerdai bejegyzés sincsen, mert nem mentem mostanában az autóval, ezért semmi újról nem tudok beszámolni. Amíg a helyzet meg nem változik, addig pénteki bejegyzések jönnek, mert régi dokumentációt viszont nagyon sokat találtam. Most egy darabig el vagyok látva, úgyhogy az elveszett bejegyzések miatt jöjjön egy elveszett tárgyakról szóló dokumentum a DMC New York-i irodájából:

thingslost.jpg

Téma: Lopott tárgyak a 35. és a 43. emelet irodáiból

Jó pár dolog eltűnt mindkét emeleti irodáinkból. Ha bármid is elvesztetted, esetleg észrevetted, hogy bármilyen irodai felszerelés eltűnt, kérlek sorold fel ide lentre.

Már tárgyalunk az üzemeltetőkkel a helyzet megoldásán és a biztosításunk fedezni fogja az elveszett tárgyakat.

Sok köszönettel,

Marian Gibson

 

Még egy kisebb adalék a témához, pontosabban Marian Gibsonhoz. Barrie Wills - aki Facebookon meglehetősen aktív mostanában - írt egy kommentet ehhez a képhez, amiben nem magára a történésekre, hanem Marianra reagált. Meglehetősen negatívan. Véleménye szerint Marian nagyon sokat ártott a DMC-nek és a memo botrány kirobbanásának is ő volt a központi figurája.

Szólj hozzá!

Címkék: történelem dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr47093025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása