HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Szombati találkozó +

2009.03.25. 13:48 :: Sidaries

A szombati találkozó előtti és utáni eseményekről szeretnék írni. Ami közben történt, az hamarosan a delorean.hu-n olvasható az események résznél. 

Tízkor indultunk Győrből a barátnőmmel és hazaérés után kapásból autótakarítás, mert ritka koszos volt szegény Delorean. Négy vödör vizet változtattunk sárrá mire végeztünk és különféle indokokkal ( alaptisztítás, inox, inoxtisztítás, csöppeltüntetés, utolsó simítások ) ötször mentünk végig az autón. A végére azért már szépen csillogott, úgyhogy útra késznek nyilvánítottam.

Először szülinapos barátunkkal találkoztunk a Tesco parkolóban és úgy tűnt, hogy elég jól sikerült a meglepetés. Innen jön KinderDMC bejegyzése az eseményeknél, majd annak végével elindultunk hazafelé. Sajnos kicsit későn vettük észre, hogy nem működnek a hátsó tompított fényszóróim. Ennek ellenére haza kellett érnem, szóval gondoltam megpróbálom. Hát nem sikerült.

Tatán a Fényes fürdő környékén ismerős villogást láttam a visszapillantóban. Na mondom vagy ET mégsem ment haza és segítséget szeretne vagy közúti ellenőrzés. A második volt, pedig kezdtem bízni, hogy 8 évnyi SETI@home használatom meghozta gyümölcsét. Nyitom az ajtót és kiderült, hogy halmozom a bűntényeket.

Először is nem ég a lámpám. Ezt tudtam. Másodszor pedig a rendszámommal nem lehet személyt szállítani, márpedig a barátnőm aktívan velem volt. Ezt is gondoltam. Szerencsére egy 20 perces beszélgetés után egy figyelmeztetéssel megúsztam, majd boldogan csapattam hazafelé vészvillogóval. Jó dolog, ha van közös téma a rend őreivel ami az esetünkben mi más lett volna, mint a Vissza a Jövőbe autó. :)

Az este autószempontból már eseménytelenül telt, bár egy dolog még eszembe jutott így a végére. Másnap reggel szétszedtem megint a lámpákat, hogy mi lehet a gond velük és találtam egy érdekességet. A nyákra az van rányomva, hogy deloreanone, ami az egyik nagy amerikai Deloreanszervíz. Már írtam is nekik, hogy nem tudnak-e valamit az autóról. Még nem válaszoltak, de remélhetőleg fognak. Itt van róla a kép:

 

2 komment

Címkék: szerelés találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr931024743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kinderdmc · http://www.jacabuli.hu 2009.03.25. 17:52:26

Nem kivánom,de ha még egypár szétszedés lesz Delokán olyan infókat kapsz az alkatrészek alapján,hogy akkár a kezdetektől végig tudod követni Deloka életét,amig hozzád nem került.A szombatról annyi,hogy KiRÁLY VOLT!!!!

p-parker 2009.03.29. 20:27:30

Ha jól látom , olyan panel rendszerű a hátsó lámpa mint a "kocka ladáké " , bár a fém foglalat (gondolom szegecselt lehet)jobb kivitelezés mint az fent említett márka bepattintós műanyag megoldása!
süti beállítások módosítása