HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Ismét reklám, felhívás és karácsonyi menetrend.

2009.12.21. 12:16 :: Sidaries

Bár most nem magamat reklámozom. Zsoltnak van egy érdekes blogja, amibe tervei szerint utazásait írja le. A címe: totoro.blog.hu/. Éppen az írországi útjával kezdte az írást, így nekünk a hamarosan megjelenő bejegyzése erősen releváns lesz. :) Figyeljétek meg!

Plusz még egy dolog. Már régóta tervezzük a delorean.hu angolosítását, de problémás, hogy nem érezzük angol nyelvtani tudásunkat elégnek egy ilyen feladathoz. Szóval ha valaki az olvasóim közül elég jónak érzi az angoltudását és még szabadideje is van, akkor jelentkezzen nyugodtan a delorean.hu-n található emailcímemen. Örülnénk neki.

Még a végére pedig az ünnepi menetrend, amiről fogalmam sincs hogyan lesz. Most szerdán és pénteken szerintem nem lesz frissítés. Jövő hétfőn és szerdán viszont szerintem igen. Aztán péntek megint kimarad, aztán majd meglátjuk. Maradjunk annyiban, hogy ha lesz frissítés, akkor lesz, ha meg nem, akkor nem. :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr481612886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása